Μετά τις ταλαντούχες και ομολογουμένως εντυπωσιακές πρέσβειρες του Έμα Στόουν και Άνα ντε Άρμας, ο γαλλικός οίκος μόδας αποκάλυψε τη νέα του ambassador.

Με την εξαιρετική οπτική του Μερτ Άλας ο Louis Vuitton δημιούργησε μια εκπληκτική καμπάνια με επίκεντρο τις εμβληματικές τσάντες Capucines.

Σύμφωνα με τον οίκο μόδας, «η τσάντα Capucines που λανσαρίστηκε το 2013, πήρε το όνομά της από τη Rue Neuve-des-Capucines, τον δρόμο του Παρισιού όπου ο Louis Vuitton άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1854».

«Σήμερα, η τσάντα είναι ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια του Maison, μια δημιουργία πρακτικής κομψότητας, κατασκευασμένη από δέρμα Taurillon και προσφέροντας πολλαπλά στυλ για να τη φορέσει κάποιος (χέρι, ώμος, σταυρωτά)».

Όσο για την 26χρονη Ζεντάγια, αποκάλυψε ότι ως έφηβη παρακολουθούσε πάντα τις καμπάνιες του οίκου, εκ των οποίων ξεχωρίζει ακόμα εκείνη στην οποία πρωταγωνιστούμε η Ναόμι Κάμπελ. «Θυμάμαι να μεγαλώνω με τις καμπάνιες του Louis Vuitton», ανέφερε η Ζεντάγια στη Vogue, την Πέμπτη. «Αυτή που λάτρεψα ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με τη Ναόμι Κάμπελ να ξαπλώνει πάνω σ’ ένα μπαούλο. Ακόμα τη θυμάμαι».

Στις φωτογραφίες, απεικονίζεται η Ζεντάγια ντυμένη σε ασπρόμαυρα ρούχα, ποζάροντας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ανάμεσα στις τσάντες του οίκου. Το σκηνικό της φωτογράφισης στήθηκε στη γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα σε ένα σπίτι που φέρει την αρχιτεκτονική υπογραφή της Αϊλίν Γκρέι. Το styling επιμελήθηκε ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης της ηθοποιού,  Λο Ρόατς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους art directors.

Η Ζεντάγια, πόζαρε με φόντο τις εντυπωσιακές αποχρώσεις του γαλάζιου, μεταξύ του καθαρού ουρανού και του ζωηρού ωκεανού, ένας μοναδικός καμβάς πάνω στον οποίο αναδεικνύονταν πλήρως οι LV τσάντες.