Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, παρουσίασε την νέα cruise συλλογή του οίκου, δίνοντας του νέα πνοή μέσα από ένα show, με έντονο δυναμισμό και φουτουριστικά στοιχεία.

Nicolas Ghesquière

Τα μοντέλα, έφεραν κάτι από την ελληνική μυθολογία ντυμένα ως Αμαζόνες με στοιχεία υπερηρωίδων καταρρίπτοντας ενδυματολογικούς κώδικες, ανοίγοντας  ένα νέο κεφάλαιο για το brand. Μεταλλικές υφές, καθρέφτες, γυάλινα διακοσμητικά που λειτουργούσαν σαν καθρέφτες, αντανακλώντας το φως του ηλίου, που ήταν και ο πρωταγωνιστής της ημέρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Κάπως έτσι, άνοιξε ένας νέος κύκλος, μινιμαλιστικός, ενισχυμένος, σύγχρονος, βελτιωμένος με προσοχή στην λεπτομέρεια κάτι που αποτελεί και χαρακτηριστικό του Ghesquière ο οποίος, προετοιμάζεται σκληρά για να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα. «Νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει πολλά αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια στιγμή που υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Οπότε υποθέτω ότι παίρνω το μέρος μου σε αυτό. Νιώθω πολύ ελεύθερος».

Μία παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα σκληρή συλλογή που συνδύασε το skate με πολεμικές πανοπλίες. Μία από τις προτάσεις που είδαμε και μας άρεσαν ήταν οι ζώνες τις οποίες επέλεξε να παρουσιάσει φορεμένες ψηλά στην μέση και όχι χαμηλά. Τώρα που τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια επιστρέφουν και οι low rise φούστες κατακτούν τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων, αυτός ο νέος τρόπος να φορέσουμε τις ζώνες μας αρέσει πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο Ghesquière έχει κάνει παράδοση να παρουσιάζει τις cruise συλλογές του σε αρχιτεκτονικά θαύματα όπως το Bob Hope House του John Lautner στο Palm Spring, το Μουσείο Niteroi στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Μουσείο Miho.

 

Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr

Ηνωμένο Βασίλειο: Αύξηση στις αλλεργίες παρατηρείται με την άνοδο του βιγκανισμού και της ωμοφαγίας

Αυτά είναι τα 7 καλύτερα αντρικά αρώματα για το 2022

Speedy 30: Όσα πρέπει να ξέρεις για την πιο δημοφιλή Louis Vuitton τσάντα