Τι κάνει η Σοφία Χατζηπαντέλη στις Κάννες; Για ποιο λόγο έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας Killers of the Flower Moon; Έχουν γίνει μήπως οι Κάννες ένα ρεντίκολο πασαρέλας και απέχουν όλο και περισσότερο από το σινεμά; Κρίνοντας από τα μοντέλα που βρίσκονται εκεί για να προωθήσουν απλά και μόνο τα ρούχα οίκων μόδας, η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα είναι μάλλον θετική. Αφού είδαμε και τη Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται εκεί, τα έχουμε δει όλα.

Εν πάση περιπτώσει, η Σοφία Χατζηπαντέλη, όσο κι αν δε σχετιζόταν με το Killers of the Flower Moon – άραγε ως 25αρα να μπήκε στο μάτι του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο; – ήταν παρούσα στην προβολή της ταινίας στις Κάννες, ούσα εκεί για εμπορικούς λόγους, εκπροσωπώντας γνωστό brand με καφετιέρες και φορώντας ένα απαστράπτον φόρεμα Philipp Plein.

Το ρούχο της ήταν κεντημένο στην μεγαλύτερη του επιφάνεια με πολύτιμες πέτρες και ένα βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ που αναδείκνυε το πληθωρικό της στήθος. Θα λέγαμε πως ήταν μια από τις λιγότερο extreme εμφανίσεις της αυτή, κυρίως ως προς το look στα μαλλιά και το make-up της.