Για ακόμα μια χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει ενημερώσει σχετικά τους ανθρώπους του καναλιού.

Για την αναβάθμιση λοιπόν του Γιώργου Πσπαδάκη στην εκπομπή, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση λέγοντας:

«Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει σύμβουλος ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού», ανέφερε.

Για τα περί συμβούλου δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό προς ώρας, θα αποσαφηνιστεί από Σεπτέμβριο και ποιος θα είναι ο ρόλος του. Όσο για το «Καλημέρα Ελλάδα»; Είχε ούτως ή άλλως συμβόλαιο με ενεργοποίηση σε περίπτωση επιθυμίας του, αυτή εκφράστηκε και συνεχίζει κανονικά με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ως όλα δείχνουν, είναι πια πιθανό το καλοκαίρι του 2024 να είναι αυτό που ο πολύπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα κρεμάσει οριστικά τα ακουστικά του – και θα περάσει πίσω από τις κάμερες.

Παπαδάκης

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν μπορώ να φανταστώ το Καλημέρα Ελλάδα χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real life» σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα πορεία της στο «Καλημέρα Ελλάδα», η γωνστή δημοσιογράγος και παρουσιάστρια είπε: “Πήγε πολύ καλύτερα απ’ ότι είχα εγώ στο μυαλό μου. Όταν πηγαίνεις σε μια νέα δουλειά, είναι λογικό να υπάρχει το άγχος του αγνώστου. Δουλέψαμε πάρα πολύ και κουμπώσαμε ως ομάδα όλοι μαζί. Η δουλειά, όσο περνούσαν οι μήνες, γινόταν ευκολότερη για όλους μας. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Τουλάχιστον ο δικός μου στόχος επετεύχθη και αυτό αφορά το να πάει καλά η εκπομπή, στην οποία εγώ προστέθηκα, αλλά και να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία”.

Παπαδάκης

Το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και στον Γιώργο Παπαδάκη είναι ευχάριστο: “Το «Καλημέρα Ελλάδα» δεν έχει τίποτα να αποδείξει και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν, όμως, προστίθεται ένα νέο μέλος με διαφορετικά ερεθίσματα και διαφορετική πορεία, ο στόχος είναι όλο αυτό να δέσει και να πάει όσο πιο καλά γίνεται. Αυτός ο κοινός στόχος μάς βοήθησε στο να έχουμε και καλή σχέση και καλή συνεργασία”.

Θα είναι και του χρόνου στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τις ίδιες συνθήκες; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: “Χωρίς να γνωρίζω τίποτα, θα σου πω πως δεν μπορώ να φανταστώ το «Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι ένα πρόγραμμα 32 ετών, έχει δημιουργηθεί μια συνήθεια που δύσκολα αλλάζει. Από την άλλη, είμαστε τόσο απορροφημένοι στις εκλογές στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στην “Αρένα” που δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε”.