Αλληλεγγύη δεν είναι μόνο το όπλο των λαών, αλλά και το όπλο των δημοσιογράφων κι έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε να στηρίξει τον αγώνα τούρκου συναδέλφου του.

Ο παρουσιαστής του τουρκικού HRT AKDENIZ, Αλί Γιολτζού, γδύθηκε on air για να διαμαρτυρηθεί προς τον Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι δεν ακούει τις εκκλήσεις των σεισμοπαθών και δεν έχει κάνει κάτι για τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» πρόβαλε το σχετικό βίντεο και στη συνέχεια αποφάσισε να βγάλει κι αυτός το σακάκι του. Πριν βγάλει, πάντως και το πουκάμισο, το οποίο είχε ήδη αρχίσει να ξεκουμπώνει, έδωσε πάσα για διαφημίσεις…

Τουρκία: Bγήκε από… τα ρούχα του την ώρα του κεντρικού δελτίου ο παρουσιαστής

Aπίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Τουρκία κατά την διάρκεια τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων.

Πρωταγωνιστής ένας δημοσιογράφος, ο οποίος έβγαλε τα ρούχα του μπροστά στις κάμερες διαμαρτυρόμενος έντονα, όπως γίνεται σαφές στο σχετικό βίντεο.

«Το κάνω αυτό για να ακουστεί η φωνή του Χατάι», τόνισε ο παρουσιαστής του HRT AKDENIZ, Αλί Γιολτζού, την ώρα που έβγαζε το σακάκι και το πουκάμισό του σε ζωντανή σύνδεση, σε ένδειξη στήριξης στις σεισμόπληκτες περιοχές.

«Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σας, θα διαμαρτυρηθούμε. Πρώτα βγάζω το μικρόφωνο. Μετά θα βγάλω και το σακάκι. Ίσως αυτή τη φορά ακούσουν τη φωνή μας. Διότι μετά το σεισμό κάναμε πολλές εκκλήσεις. Τα είπαμε στα τουρκικά, αραβικά, κουρδικά αλλά δεν μας άκουσαν και δεν μας κατάλαβαν. Δεν θέλησαν να κάνουν κάτι για την επαρχία του Χατάι. Κι εγώ κάνω αυτό.

Γιατί έβγαλα τα ρούχα μου; Διότι θέλω να ακουστεί η φωνή του Χατάι. Να κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η φωνή μου. Για να μας ακούσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. Εμείς μείναμε μόνοι» ανέφερε ο Γιολτζού, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.