Ο Tom Holland, ο οποίος στο μυαλό μας έχει καθιερωθεί ως Spiderman, έρχεται με το νέο project της Apple Tv+ και με εντελώς διαφορετικό στυλ. Για την ακρίβεια, δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που τον έχουμε συνηθίσει. Ο Άγγλος ηθοποιός πρόκειται να υποδηθεί τον Danny Sullivan, ένας ρόλος βασισμένος στην ιστορία του Billy Milligan (γνωστός και ως The Campus Rapist), τον πρώτο άνδρα που αθωώθηκε ποτέ, μετά από έγκλημα που διέπραξε, λόγω της διαταραχής ταυτότητας, από την οποία και έπασχε.

Η σειρά λέγεται The Crowded Room και σε αυτήν ο Tom Holland έχει εμφάνιση από τη δεκαετία του 1970, οπότε το outfit επιβάλλεται να συμπληρώνεται από το κλασικό καρό πουκάμισο, οπωσδήποτε το παντελόνι καμπάνα και λίγο πιο μακριά και φριζαρισμένα μαλλιά.

Όσα έχουν γίνει γνωστά για το The Crowded Room

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι η σειρά να κυκλοφορήσει το νωρίτερο μέχρι το 2023. Στηρίζεται στην αληθινή ιστορία του Billy Milligan, όπως αναφέραμε, ο οποίος δικάστηκε για ληστείες, απαγαωγή και βιασμούς, αποφεύγοντας ωστόσο τη φυλακή αφού δήλωσε παράφρων.

Διάφορα ψυχιατρεία εξέτασαν τον Milligan και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε περισσότερες από 20 προσωπικότητες, εκ των οποίων ορισμένες να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα εγκλήματα. Η ιστορία του είναι το θέμα του βραβευμένου μυθιστορήματος μη λογοτεχνίας του Daniel Keyes The Minds of Billy Milligan και, πιο πρόσφατα, της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan.

Το The Crowded Room δεν θα είναι μια απλή προσαρμογή της ιστορίας του, καθώς σύμφωνα με αναφορές η πρώτη σεζόν της σειράς θα εμπνέεται μόνο από την ιστορία του Milligan, κυρίως μέσω του Keyes’s  The Minds of Billy Milligan. Και μεταξύ άλλων αλλαγών, θα βασίζεται επίσης εν μέρει στη ζωή του σεναριογράφου του Χόλιγουντ Akiva Goldsman, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς. Είναι περισσότερο γνωστός για το σενάριο του  Batman Forever και του Batman & Robin  και στη συνέχεια κέρδισε ένα Όσκαρ για το σενάριο του για τη βιογραφική ταινία A Beautiful Mind . Αυτός είναι πιθανός ο λόγος που ο χαρακτήρας του Holland στην εκπομπή ονομάζεται Danny Sullivan και όχι Billy Milligan.

Οι πληροφορίες για το The Crowded Room εξακολουθούν να είναι ελάχιστες, επομένως είναι άγνωστο τι είδους αλλαγές θα κάνει ο εκτελεστικός παραγωγός του Star Trek: Picard στην ιστορία του Milligan, ειδικά με τη δική του ζωή να ενσωματώνεται στην εκπομπή. Οι γονείς του Goldsman ήταν και οι δύο κλινικοί παιδοψυχολόγοι που δούλευαν με συναισθηματικά διαταραγμένα παιδιά, οπότε ό,τι κι αν βίωσε μεγαλώνοντας μπορεί να επηρεάσει τη σειρά, κατά κάποιο τρόπο.

Ο Tom Holland θα συνοδεύεται από την Amanda Seyfried των The Dropout , καθώς και την Emmy Rossum, τη Sasha Lane, τον Christopher Abbott και την Emma Laird.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Marilyn Monroe: Νέο ντοκιμαντέρ επιβεβαιώνει ένα κρυφό «οικογενειακό μυστικό» – Ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας

Netflix – Top 10: Οι σειρές και οι ταινίες που «τρεντάρουν» αυτήν τη στιγμή

Γιατί τα δράματα εποχής έγιναν ξανά δημοφιλή;

Με πληροφορίες από Screenrant