Για την φιλία τους και τα αίτια που τελείωσε, έχουν ακουστεί πολλά, έχουν γραφτεί αρκετά, έχουν κληθεί να απαντήσουν και οι ίδιες σε πολλές περιπτώσεις. Μετά το Survivor, και λόγω της σχέσης της με τον Μαρτίκα που την περιφέρει διαρκώς, η Βρισηίδα Ανδριώτου είδε τη μετοχή της τηλεοπτικά να έχει limit up και να ασχολούνται παραπάνω μαζί της. Επομένως, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον των εκπομπών για την σχέση της με την Τούνη.

Πολύ λογικά λοιπόν, προκάλεσε ένα παραπάνω ενδιαφέρον η κοινή τους παρουσία στο νυχτερινό κέντρο Nox, εκεί όπου έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή.

Βρισηίδα και Τούνη πήγαν στο μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου παρέα με τους συντρόφους τους, δηλαδή τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ανέβασαν και σχετικά στόρι. Το φλέγον ερώτημα είναι αν τελικά υπήρξε κάποια επαφή μεταξύ τους, αν συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο του μαγαζιού, αν αντάλλαξαν κουβέντα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Καινούργιου, τα δύο ζευγάρια βρέθηκαν σε αρκετά μακρινή απόσταση το ένα από το άλλο, ήταν όμως σαφές πως αυτή η απόσταση δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Αντιθέτως, φαίνεται πως γνώριζαν και οι δύο για την συμπαρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ανδρέας Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Ένα πλάσμα με μηδενικό ταλέντο άφησε ανθρώπους χωρίς δουλειά»

Σοφία Χατζηπαντέλη: «Είμαι μόνη γιατί στα 25 δεν θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου»

Τζούλια Νόβα: Διέγραψε τη φωτογραφία με το υψωμένο δάχτυλο – «Συνειδητοποίησα πόση κακία υπάρχει στον κόσμο»