Στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε για όλες τις…καυτές πατάτες που έχει να διαχειριστεί το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα τους, αυτή που από καιρού εις καιρόν αναδύεται στο προσκήνιο, είναι η απόσταση και η κόντρα που έχει με την Κατερίνα Καινούργιου. Είναι αρκετές οι φορές που στη ραδιοφωνική του εκπομπή έχει αφήσει αιχμές για εκείνη, ενώ κι η ίδια έχει αναφερθεί με παράπονο για εκείνον και έχει πει πολλάκις ότι την έχει μπλοκάρει στο Instagram.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στους λόγους αυτής της συμπεριφοράς από την πλευρά του και εξήγησε πως ενώ έχει μέσα του καλά συναισθήματα για εκείνη, έχουν συμβεί κάποια πράγματα που υπερισχύουν και διατηρούν τον αρνητισμό.

«Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο MEGA αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά.

Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή, είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί».

Το δεύτερο σοβαρό θέμα που έπρεπε να διαχειριστεί ο Ουγγαρέζος φέτος, ήταν η αποχώρηση του Σταμάτη από το Mappes Show μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας. Φίλοι οι δυο τους, έχουν μοιραστεί τόσα πολλά, κι όμως ο Σταμάτης άφησε την εκπομπή όταν μόλις ξεκινούσε την 13η σεζόν της.

Ο Ουγγαρέζος εξήγησε ότι, αν και δεν υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μεταξύ τους, ένιωσε προδομένος από τον Σταμάτη και βρέθηκε σε μια θέση δυσμενή, όπου έπρεπε να αναπληρώσει ένα κενό.

«Αποχώρησε μετά από 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Στο Mappes Show πάντα ήταν ο καθένας ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και ειδικά ο Σταμάτης, αλλά δεν το περίμενα. Φρίκαρε, δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο το ραδιόφωνο και νομίζω ότι ήθελε λίγο να ηρεμήσει γιατί όντως εμείς είμαστε μια εκπομπή που είμαστε πολύ βιωματική. Δεν έχω μιλήσει μαζί του.

Όταν έφυγε, εννοείται πως του έδωσα τον χρόνο του και ήμασταν μια χαρά και δεν έγινε κάτι. Του έδωσα τον χρόνο για να ηρεμήσει και μετά να μιλήσουμε. Μπορεί να μην ήθελε σε εκείνη την φάση και μπορεί να του έφταιγα και εγώ κάπου, χωρίς να έχει γίνει κάποια φασαρία. Προτεραιότητα ήταν να στήσουμε την εκπομπή, να δούμε τι θα γίνει, να πάει στην επόμενη φάση, με ποια μορφή θα πήγαινε στην επόμενη φάση, γιατί δεν θέλαμε να αντιγράψουμε τον εαυτό μας και να βρούμε τον επόμενο Σταμάτη.

Συνειδητοποίησα λοιπόν μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, ότι με αυτό που έγινε, απροειδοποίητα βρέθηκα σε μια πάρα πολύ δυσμενή θέση, χωρίς λόγο. Στην αρχή της σεζόν, πριν από έναν μαραθώνιο που κάναμε, 155 ώρες σερί στον αέρα, άυπνοι, είναι η 6η χρονιά, με έφερε σε μια πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου, να δω τι θα γίνει και δεν ήμουν έτοιμος να πάρω αυτές τις αποφάσεις, χωρίς να μπορώ να κάνω και δοκιμαστικά.

Με λίγα λόγια με ζόρισε πάρα πολύ και δεν είμαι σε φάση τώρα να μιλήσω καθόλου. Μόλις ηρεμήσω και συναρμολογήσω αυτό που έγινε θρύψαλα, δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε. Τώρα δεν είμαι σε φάση. Τώρα πρέπει να μαζέψω και να σφουγγαρίσω τα νερά που έκανε».