Σεισμός έγινε στο Twitter όταν ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο», Μιχαήλ Ταμπακάκης, έβγαλε το πουκάμισό του στο δάσος, λίγο αφότου έβαλε στοίχημα ότι θα ρίξει την μοναχή Ελισάβετ. Έτσι, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τις τηλεθεάτριες.

Ακόμη είμαστε στην αρχή, αλλά ήδη το «Μαύρο Ρόδο» έχει αρχίσει να χτίζει το κοινό του. Μετά την πρεμιέρα της Δευτέρας, τα φαν club της σειράς οργανώθηκαν και άρχισαν τις κόντρες για τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Μπορεί στην νέα σειρά του MEGA να παίζουν και οι αγαπημένοι στο κοινό από τις Άγριες Μέλισσες Γιάννης Κουκουράκης και Λεωνίδας Κακούρης στο χθεσινό επεισόδιο ξεκάθαρος «νικητής» ήταν ο γοητευτικός Μιχαήλ Ταμπακάκης, γιατί με μία του σκηνή προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο κοινό του Twitter.

Τα περισσότερα σχόλια που τον αφορούσαν, προκλήθηκαν με την σκηνή του στο ποτάμι. Ο νεαρός Πέτρος Καστρινός που φιλοξενείται στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της μοναχής Ελισάβετ, πήγε με την υπόλοιπη παρέα του για να κάνουν μπάνιο και χάρισε ημίγυμνες σκηνές του και βλέμμα θανατηφόρο.

https://twitter.com/AgriessF/status/1577402359239802882?s=20&t=eIXmqddZNVGuphFEcrwEnA

https://twitter.com/itslamckay/status/1577382468419612672?s=20&t=eIXmqddZNVGuphFEcrwEnA