Δέκτης ενός άκρως προσβλητικού και απαράδεκτου σχολίου έγινε η Αθηναΐς Νέγκα, ενός σχολίου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά και στήριξη προς το πρόσωπό της.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Twitter, στην οποία φαίνεται η λεύκη στα πόδια της, μια πάθηση για την οποία η ίδια έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές ανοιχτά.

Στην παραπάνω ανάρτηση, ένας ανώνυμος χρήστης της πλατφόρμας έκρινε σκόπιμο να κάνει το εξής απαράδεκτο σχόλιο στην Αθηναΐδα Νέγκα: «Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης».

Η αντίδραση των ακολούθων της ήταν άμεση και οργισμένη, με την ίδια ωστόσο να επιλέγει να μην απαντήσει στο εν λόγω σχόλιο. Θέλησε όμως μέσα ανάρτησής της να ευχαριστήσει όσους έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να απαντήσουν για εκείνη.

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου.

Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Photo credits: Instagram