Δε θα ξεφύγει εύκολα ο Γιάννης Μπέζος για τις επόμενες αρκετές ημέρες, μέχρι να κοπάσει κάπως ο θόρυβος από την δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη στην απολογία του, που αποτέλεσε έναν υποτιμητικό σχολιασμό για τον κάποτε φίλο του.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε στην απολογία του τη Δευτέρα ότι «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Η κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου κυνήγησε τον Μπέζο καθώς πήγαινε στο αυτοκίνητό του και του ζήτησε μια δήλωση, με τον ηθοποιό να αρνείται να απαντήσει και να ζητάει να τον αφήσουν στην ησυχία του.

Μπορεί την πρώτη φορά να το απέφυγε, αλλά όταν τον περίμεναν κάμερες έξω από το θέατρο της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Οικόπεδα με Θέα», και ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε με αυτό που δήλωσε ο Φιλιππίδης και αν περίμενε ότι θα αναφερθεί το όνομά του στην απολογία.

«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι΄αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».