Σύνηθες περιστατικό έχουν γίνει στο φετινό Survivor οι αποκαλύψεις για παίκτες που παραβιάζουν κανόνες με βασικότερο αυτόν του φαγητού.

Λίγες μέρες μετά την αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη για επικοινωνία με ντόπιο, στον οποίο έδωσαν χρήματα για να τους προμηθεύσει φαγητό, ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής από την εκπομπή «Super Κατερίνα», μία ακόμη παίκτρια, η Αφροδίτη Σκαφίδα, καταγράφεται να παραβιάζει τον κανόνα του φαγητού.

Το βίντεο που αναρτήθηκε αρχικά στο nassosblog.gr δείχνει την παίκτρια να τρώει κρυφά φαγητό, και συγκεκριμένα κρακεράκια ή ρυζογκοφρέτα, στο δάσος, εκτός παραλίας.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια κοιτά χαμογελαστή την κάμερα του ατόμου που την καταγράφει, τρώει και μάλιστα, στέλνει… φιλιά!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει σαφές ποιο άτομο την προμηθεύει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για ντόπιο. Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε τον πρώτο μήνα της Αφροδίτης Σκαφίδα στο ριάλιτι.

«Υπάρχουν τρία συνολικά βίντεο, όπως γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ μας, τα οποία έχουν στα χέρια τους άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας ντόπιος αυτός που την έχει προμηθεύσει με μια ρυζογκοφρέτα, μπάρα δημητριακών. Κάπου στέλνει τις ευχαριστίες της» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.