Μόνο «Survivor» δεν θυμίζει η… all star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, καθώς έχουν συμβεί τραγελαφικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου όπως αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τετάρτη (08/03), κρυφάκουγε τον Σπύρο Μαρτίκα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα του «Survivor All Star». Μάλιστα, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που «καίει» την τραγουδίστρια.

Αναλυτικά, την ώρα που ο φαρμακοποιός έδινε τη συνέντευξή του, «έπιασε στα πράσα» την Ελευθερία Ελευθερίου κρυμμένη στους θάμνους να τον κρυφακούει και έγινε έξω φρενών.

«Είναι κρυμμένη εδώ, άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις, μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα» είναι λίγα μονάχα από όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη συμπαίκτριά του στο «Survivor All Star».

Από την πλευρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι απλώς από τις 7 το πρωί ήταν στο σημείο και κοιμόταν και έτυχε να ακούσει μόνο τη συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα, αλλά δεν έπεισε τον φαρμακοποιό.

Ελευθερίου για Μαρτίκα: «Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος, δειλός»

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι το πρόσωπο του «Survivor All Star», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, αυτό το διάστημα, καθώς έχει καταφέρει να συγκρουστεί τόσο με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη όσο και με τον Στάθη Σχίζα. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Έτσι, στο στόχαστρό της Ελευθερίας Ελευθερίου στο επεισόδιο του «Survivor All Star» που προβλήθηκε την Τρίτη (07/03) μπήκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θεωρείται ως «master» στις δολοπλοκίες και στις ίντριγκες.

Παρ’ όλα αυτά, κατά το Συμβούλιο του Νησιού που έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας (06/03), οι «Διάσημοι» έπρεπε να υποδείξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση από το «Survivor All Star» και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν δίστασε να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ως εκ τούτου, η τραγουδίστρια κατά το αποψινό (07/03) επεισόδιο δικαιολόγησε την ψήφο της στον φαρμακοποιό. «Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος και γιατί είναι ένας κακός διπλωμάτης, ο οποίος θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε» είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, αδίστακτος, δειλός γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτά που λέει, ανακατώστρας και άντε φιλάκια!».

Photo credits: ΣΚΑΪ