Οι φιλίες μπορεί να μη χαλάνε για τα κόμματα ρε μαλ..α, όπως είχε πει η Βάσια Τριφύλλη, αλλά όταν πρόκειται για το Survivor All Star, τότε μια χαρά χαλάνε και παραχαλάνε.

Τον κύκλο των σπασμένων φιλιών άνοιξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βγήκε κι επιτέθηκε με τέτοιον τρόπο στον Σπύρο Μαρτίκα, που θα έπρεπε να έχει κάψει τις γέφυρες επικοινωνίας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία έγιναν φίλες την περασμένη χρονιά.

Η Βρισηίδα όμως, επειδή είναι μεγαλόψυχη, ακολούθησε το δόγμα «άκουσον μεν, πάταξον δε» και πιθανολογούμε πως με την επιστροφή της Ευρυδίκης θα κανονιστεί μια συνάντηση μεταξύ τους.

Μέσα στο σαββατοκύριακο ήρθε να χαλάσει άλλη μια φιλία. Όχι όμως από τα φετινά, αλλά από την περσινή έκδοση.

Βγήκε η Σοφιάνα Αβραμάκη στην εκπομπή της Μπακοδήμου και αποκάλυψε πως έχει ταράξει στα εξώδικα τη Μαρία Αντωνά, κάτι που η Αντωνά το αρνήθηκε.

«Την επόμενη ημέρα το πρωί σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια – σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω κι εκτιμώ απεριόριστα. Μετά το πέρας της εκπομπής μου έστειλε μήνυμα. Δεν είπαν όλο το όνομα.

Είπε απλά ότι το πρώτο γράμμα είναι Σ, είναι από τα ωραία κορίτσια του Survivor και το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν. Κάπως έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα. Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δική τους εκπομπή, πάλι πολύ έξυπνα εκ μέρους της, δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα κι ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με “φωτογράφισε” κι είπε γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος», είπε η Σοφιάνα.

Είναι ο Πρίαμος ένας mastermind τύπος;

Η Σοφιάνα ήταν στο περσινό Survivor κολλητή με τον Σοϊλέδη και μάλιστα υπήρξαν φήμες που είχε διακινήσει ο Εμμανουήλ πως υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Μόλις είχε βγει από το παιχνίδι, η Μαρία Αντωνά και η Σοφιάνα αποκάλυψαν πως υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους για να της εξηγήσει πως δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο Εμμανουήλ και φαίνεται πως τα είχαν βρει και το παρεάκι με τον Σοϊλέδη διατηρήθηκε για κάποιο διάστημα.

Αυτό τελείωσε γρήγορα, με τον Σοϊλέδη να ζητάει ενοχλημένος από τη Σοφιάνα μέσα από την εκπομπή της Σκορδά, να μην τα βάζει με την σύντροφό του, αλλά με την ίδια την παραγωγή που αποκαλύφθηκε το όνομα της Σοφιάνας ως μία από τις σχέσεις του Πρίαμου.

Ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται πως είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των τσακωμών, όλων των χαλασμένων σχέσεων, αφού δεν είναι μόνο η αναφορά της Ευρυδίκης στην Σοφιάνα ως μία από τις σχέσεις του, που προκάλεσε την προαναφερόμενη κόντρα.

Είναι κι ότι η Ελευθερία Ελευθερίου τον δείχνει ως υπεύθυνο για το ψέμα που είπε στον Σχίζα και τον ώθησε σε οικειοθελή αποχώρηση, με όσα αυτή προκάλεσε, όπως τους διαρκείς τσακωμούς και αντεκλίσεις μεταξύ της Ελευθερίου και του Μαρτίκα.

Κι ενόσω συμβαίνουν αυτά, βλέπεις τον Μάριο Πρίαμο να είναι σκυλί που δεν γαβγίζει, να λέει πως τον νοιάζει μόνο το αγωνιστικό και καταλήγεις να σκεφτείς μήπως τελικά είναι κι αυτός ένας πανούργος τύπος που έχει βάλει σκληρό ανταγωνισμό στον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η ένταση συνεχίστηκε, με τους Κόκκινους παρόλα αυτά να κερδίζουν το έπαθλο και την ασυλία και τους Μπλε να καλούνται να ψηφίσουν και να βγάζουν με άνεση τον Γιώργο Ασημακόπουλο, παρά το ότι είχαν τον εύκολο στόχο που λέγεται Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Ασημακόπουλος οργίστηκε για τα μάτια του κόσμου, έκανε ένα μίνι μονόπρακτο μιλώντας για οικειοθελή αποχώρηση, αλλά τελικά επανήλθε στη θέση του και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται για να μείνει.

Με τούτα και με κείνα, ένα Survivor All Star που έδειχνε πολλά υποσχόμενο, κατέληξε να είναι ένα απέραντο ξεκατίνιασμα, με μόνη ευχαρίστηση να βλέπουμε τον Βασάλο, ο οποίος είναι, όπως έχουμε γράψει κι εδώ πριν αρκετό διάστημα, ένα μέγιστο τρολ.

Καλά τα νούμερα, καλές οι πρωτιές, εννοείται πως η παραγωγή οφείλει να κρατήσει όρθια την επένδυσή της. Αλλά ο μέσος τηλεθεατής που το βλέπει, έχει ξεχάσει να απολαμβάνει τα αγωνίσματα όπως το χθεσινό, που τελειώνουν στον πόντο και του μένουν στο κεφάλι οι φωνές του Μαρτίκα και οι τσιρίδες της Ελευθερίου.