Μετά το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, όλη η ομάδα των Διασήμων γυρνάει την πλάτη στον Βαλάντη, ο οποίος όπως θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο, βρίσκεται στην απομόνωση. Αυτό που είπε ψιθυριστά στην Ευριδίκη Παπαδοπούλου, κάνοντάς τη να λυγίσει και να αποχωρήσει με κλάματα, προκάλεσε τον θυμό των συμπαικτών του.

«Απομονώθηκε γιατί προφανώς κανείς από εμάς δεν ήθελε να του μιλήσει», λέει η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ η Ευρυδίκη χαρακτηρίζει αυτό που της είπε το λιγότερο «χυδαίο», λέγοντας πως «ο Βαλάντης είναι κακός, έχει πονηριά, έχει μεγάλο διχασμό μέσα του, δε θέλω ούτε να με βλέπει ούτε να μου μιλάει».

Το τι ακριβώς είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη δεν προβλήθηκε. Η παίκτρια των Διασήμων κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου συνοδευόμενη από τους συμπαίκτες της Γιωρίκα Πιλίδη και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Την ώρα που ο Βαλάντης επέστρεφε στη θέση του, η Μυριέλλα του είπε «ωραίος άνθρωπος είσαι» και απευθυνόμενη προς τον Γιώργο Λιανό αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης». Στο ίδιο έντο ύφος συνέχισαν και άλλοι παίκτες με την Αθηνά Ευμορφιάδη να του λέει: «Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή. Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

https://www.intronews.gr/giorgos-pilidis-i-omospondia-palis-tha-ton-kalesei/sport/

Αγώνισμα ασυλίας στο Survivor

Όσον αφορά το αποψινό αγώνισμα ασυλίας, Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν με κλειστά μάτια, σε ένα αγώνισμα που είχε ξεχωρίσει στον προηγούμενο κύκλο.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να κερδίσει κανείς σε αυτό είναι να έχει πολύ καλή ακοή και ταχύτητα αφού οι παίκτες θα πρέπει να έχουν κλειστά τα μάτια τους και να ακούν τα κουδουνάκια που έχει ο αντίπαλος κρεμασμένα στα χέρια του, προκειμένου να πάρουν το σημαιάκι που έχει στην πλάτη του.

Τέλος και το αποψινό Συμβούλιο του Νησιού αναμένεται να έχει εντάσεις αφού εκτός από ψηφοφορία παίκτη προς αποχώρηση, θα αποκαλυφθούν όσα είπε ο Βαλάντης με ό,τι θα σημαίνει αυτό.

Tο trailer του αποψινού επεισοδίου στο Survivor: