Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει πως είναι ξένος στην κόκκινη ομάδα του «Survivor All Star», όπως φάνηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Μ. Δευτέρα (10/04) στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι είναι εκ νέου υποψήφιος. Έτσι, λοιπόν, ο παίκτης του «Survivor All Star» δήλωσε το εξής: «Είναι η τρίτη φορά που κάποιοι συμπαίκτες μου παίρνουν την απόφαση να με κρίνουν και να με τοποθετήσουν στο πάνελ των υποψηφίων προς αποχώρηση από το “Survivor All Star”. Οι δύο προηγούμενες φορές ήταν όταν τόλμησα να ρωτήσω μια παίκτρια τι θα ψηφίσει, έκανε ολόκληρη φασαρία και βγήκα προτεινόμενος τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού. Αν δεν είναι πραγματικά πιο άδικο και από την ίδια την αδικία… Να με βγάζουν υποψήφιο τη στιγμή που αγωνιστικά προσφέρω στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν, κάνω ό,τι μπορώ στην καλύβα σε αντίθεση με άλλους που είναι χαμηλότερα αγωνιστικά από εμένα και στη συμβίωση δεν προσφέρουν τίποτα και ξαφνικά βλέπω τον εαυτό μου υποψήφιο χθες».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε μιλώντας στον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πιο άδικο από την αδικία ήταν αυτό που μου έγινε! Αδελφέ, με είδες που βγήκα έξω; Ένιωσα να σφίγγει ο λαιμός μου, ζαλιζόμουν και μου είχε ανέβει η πίεση. Σκέφτηκα πως θα πάθω τίποτα και γι’ αυτό βγήκα έξω. Δεν μπορώ το ψέμα τους».

Επίσης, ο Τάκης Καραγκούνιας σημείωσε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα μου πει κάποιος πως είναι υποψήφιος και ο Παναγιώτης (σ.σ. Κωνσταντινίδης). Ναι, αλλά εδώ πέρα έχει γίνει ένα έγκλημα. Ποιο είναι αυτό το έγκλημα; Μαριαλένα μου, όταν λες, καλή μου, ότι ψηφίζεις αγωνιστικά, αλλά εδώ τον Παναγιώτη δεν μπορείς να τον ψηφίσεις αγωνιστικά, διότι είναι παιδικός σου φίλος, το σέβομαι αλλά εμένα που σε έχω στηρίξει και λες πως είμαι και εγώ φίλος σου, γιατί με ψηφίζεις; Βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου, κοριτσάκι μου, πες “θα ψηφίσω τον Σάκη διότι δεν μου είπε καλά το παζλ”. Βάλε χιούμορ στη ζωή και ο κόσμος δεν θα σου πει και τίποτα».

Ανησυχία για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα η Αφροδίτη Σκαφίδα, αφού ξύπνησε με πολύ πρησμένα μάτια και ευρύτερα πρησμένο πρόσωπο, έχοντας υποστεί προφανώς ένα ισχυρό αλλεργικό σοκ.

«Λες να προλάβω και να αγωνιστώ;» ακούστηκε να λέει η Αφροδίτη Σκαφίδα στον συμπαίκτη της, Παναγιώτη Κωσταντινίδη, πριν μπει στο ασθενοφόρο και διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Photo credits: ΣΚΑΪ