Το επόμενο βήμα αποφάσισε να κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο streaming, ξεκινώντας τη δική του πλατφόρμα, η οποία θα έχει την ονομασία Sefflix.

Όπως καταλαβαίνετε, το Sefflix θα έχει περιεχόμενο με δικές του δουλειές, από παραστάσεις μέχρι σειρές. Η σελίδα βρίσκεται υπό επεξεργασία για την ώρα, με την ενότητα «Προσεχώς» να ανανεώνεται κάθε φορά. 

Μάρκος Σεφερλής

Όσον αφορά το κόστος θα ανέρχεται τα 4,80 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση, τα 3,80 ευρώ το μήνα για 6μηνη δέσμευση και τα 2,80 ευρώ το μήνα για 12μηνη δέσμευση. 

Οι ενότητες είναι παραστάσεις, Σκετς, Σειρές, Classics, Παιδικά, Τραγούδια και Extras.

Στον ΣΚΑΪ ο Μάρκος Σεφερλής

Στο μεταξύ, ο Μάρκος Σεφερλής θα βρίσκεται σε νέα τηλεοπτική στέγη, τον ΣΚΑΪ, στο κομμάτι ξανά της ψυχαγωγίας. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου επισημαίνει: «Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκος Σεφερλής αναμένεται να παρουσιάσει, την επόμενη σεζόν, το τηλεπαιχνίδι «Still Standing», τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν πια στον ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η οικοδέσποινα του τηλεπαιχνιδιού επί σειρά ετών, όταν αυτό μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.