Το τελευταίο τρέιλερ της νέα ταινίας James Bond, «No Time To Die» κυκλοφόρησε, με ένα μήνα να απομένει μέχρι να βγει επιτέλους στους κινηματογράφους. Η τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig ως 007 καθυστέρησε αρκετές φορές ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει επιτέλους στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες νωρίτερα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Εκτός από τον Craig, στο υπόλοιπο cast συμπεριλαμβάνονται θαυμαστά ονόματα, όπως αυτά των Rami Malek, Lashana Lynch, Ana de Armas και Christoph Waltz. Σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga.

Ενώ οι λεπτομέρειες για την ταινία κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό, αποκαλύφθηκε ότι η τελευταία περιπέτεια του 007 λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά την απόσυρση του Bond από την ενεργό δράση. Η γαλήνη του διαταράσσεται, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

https://www.intronews.gr/4271-2-venice-film-festival-8-tainies-premiera

Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Ο Fukunaga υπόσχεται ότι η ιστορία θα φέρει τον Craig στον εμβληματικό ρόλο με ένα αποτέλεσμα που θα μας αποζημιώσει.

Τι άλλο είδαμε στο trailer του «No Time To Die»

Στο τελευταίο τρέιλερ βλέπουμε το ζευγάρι να έρχεται αντιμέτωπο ξανά, καθώς ο Blofeld, που υποδύεται ο Christoph Waltz, λέει στον Bond: «Τώρα ο εχθρός σου είναι εχθρός μου. Πώς έγινε αυτό;». O Bond και η  Madeleine Swann, που υποδύεται η Lea Seydoux, έφυγαν μαζί στο τέλος του Spectre το 2015 και ζούσαν εκτός δικτύου, αλλά τα πράγματα φαίνεται να έχουν στραβώσει στην σχέση τους.

Το ζευγάρι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο καθώς η Madeleine τον προειδοποιεί, ενώ υπονοείται ότι βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο. Καθώς τα πλάνα δείχνουν τη Swann να συναντά τον κακό του Rami Malek, Safin, μια φωνή λέει: «Αν το μυστικό της αποκαλυφθεί, θα είναι ο θάνατός του». Στο τρέιλερ εμφανίζεται επίσης η Lashana Lynch ως η νέα OO, Nomi, την οποία ο Bond χαρακτηρίζει «μια αφοπλιστική νεαρή γυναίκα».

Δίνει μια περαιτέρω ματιά στον χαρακτήρα της Ana de Armas, Paloma, που την βλέπουμε να κρατάει όπλα και να κλοτσάει τους άντρες στο πρόσωπο με ένα μαύρο βραδινό φόρεμα αφού επέπληξε τον Bond ότι έχει αργήσει.

Η ταινία «No Time to Die« αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2020 μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, πριν ακυρωθεί αρκετές φορές μετά την πανδημία του Covid-19 που επέβαλε το κλείσιμο των κινηματογράφων παγκοσμίως.