Λίγες μόνο ημέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας No Time to Die, με την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig ως James Bond, το ρεκόρ στο box office έχει σπάσει, παρά την εποχή της πανδημίας. Με την παγκόσμια πρεμιέρα να πραγματοποιείται στο Λονδίνο, την περασμένη Τετάρτη, έχει ήδη συγκεντρώσει 119 εκατομμύρια δολάρια από εισιτήρια στις 54 αγορές που προβάλλεται.

Είναι, μάλιστα, η πρώτη ταινία του Hollywood που κυκλοφόρησε μετά τον κορωνοϊό, που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις χωρίς να έχει αρχίσει η προβολή του στην Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως. Στη Βρετανία και την Ιρλανδία, οι εισπράξεις άγγιξαν τις 26 εκατομμύρια λίρες τις τέσσερις πρώτες ημέρες. Το πρώτο τριήμερο οι εισπράξεις έφτασαν το ποσό ρεκόρ των 21 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με το UK Cinema Association.

https://www.intronews.gr/no-time-to-die-poios-skotose-ton-james-bond

Σημειώνεται πως ξεπερνά ακόμα το Skyfall και το Spectre, τις δύο πιο επιτυχημένες ταινίες James Bond, που κέρδισαν 20 εκατομμύρια λίρες στο βρετανικό box office το πρώτο τριήμερο.

Σύμφωνα με τη Universal Pictures, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέχρι στιγμής το No Time to Die συμβαδίζει με το Skyfall, όμως, είναι κατά 17% πίσω από το Spectre, που έβγαλε 880 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Πάντως, ίσως η πανδημία δεν επιτρέψει στο No Time to Die να φτάσει το ρεκόρ του Skyfall, καθώς αναλυτές εκτιμούν ότι ένας στους πέντε κινηματογράφους παγκοσμίως παραμένουν κλειστοί.

Η ταινία θα «δείξει» τι αξίζει στην προβολή της στις ΗΠΑ, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και στην Κίνα, στις 29 Οκτωβρίου.

https://www.intronews.gr/5736-2-o-daniel-craig-eipe-afto-pou-oloi-skeftomaste-gia-ton-epomeno-james-bond