Μία φήμη που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στο Hollywood, μπορεί να ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε για τη νέα ταινία του Batman, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου.

Η ταινία του Mat Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson σε ρόλο Bruce Wayne/Batman, θα φέρει τον Πιγκουίνο, την Catwoman και τον Riddler στο δρόμο του Batman στα πρώτα βήματα της «καριέρας» του ως Dark Knight.

Σύμφωνα με τους φανς, οι οποίοι έκαναν εξονυχιστικό «έλεγχο» στο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, είναι πιθανό να επιστρέψει ο Joker. Όχι όμως ο Joker του Joaquin Rafael Phoenix αλλά του Barry Keoghan.

Θα είναι ο τρίτος Joker μέσα σε μία πενταετία, κάτι που μπορεί να δικαιολογηθεί, δεδομένου ότι η νέα ταινία του Batman, δεν ανήκει στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter μάλιστα, η Warner Bros έχει στα χέρια της δύο εκδοχές της ταινίας. Μία με τον Joker και μία χωρίς και σύντομα θα λάβει την απόφαση για το ποια θα είναι αυτή που θα δούμε τελικά στους κινηματογράφους.

Ωστόσο, υποστηρίζουν ότι υπάρχουν δύο στοιχεία που προδίδουν την επιστροφή του Joker. Πρώτον, υπάρχει ένα χαμογελαστό πρόσωπο στο φόντο μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας του Bruce Wayne. Αν και δεν μπορείτε να δείτε πολλά από το πρόσωπο, ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια νύξη της επιστροφής του.

Δεύτερον, στο τέλος του trailer ακούγεται ένα μανιακό γέλιο, που κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι του Joker.  Ωστόσο, προτού ενθουσιαστούμε πολύ με αυτό, να θυμηθούμε ότι και ο Riddler έχει ένα παρόμοιο ενοχλητικό γέλιo.