Σε ζωντανή μετάδοση στην πλατφόρμα X, πρώην Twitter, θα μεταδοθεί ο αγώνας σε κλουβί ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο πρώτος.

Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, όλα τα έσοδα από την προβολή του live stream θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς υπέρ των βετεράνων.

Σε άλλη ανάρτηση, ο δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του X γράφει πως σηκώνει βάρη «όλη τη μέρα» για να προετοιμαστεί για τον αγώνα. Όπως τονίζει «δεν έχω χρόνο να γυμναστώ, οπότε τα φέρνω στη δουλειά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ προκάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta να παλέψει μαζί του σε κλουβί τον περασμένο Ιούνιο, με τον Ζούκερμπεργκ να απαντά ζητώντας του την τοποθεσία της συνάντησης.  Στο «Octagon» του Λας Βέγκας, αποκρίθηκε ο ιδιοκτήτης του Twitter, αναφερόμενος σε χώρο που φιλοξενεί αγώνες του UFC. 

«Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη την προπόνηση», είχε δηλώσει τότε ο Έλον Μασκ προσθέτοντας, ωστόσο, πως «αν αυτό συμβεί, θα προπονηθώ».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ζούκερμπεργκ ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και πρόσφατα κέρδισε μετάλλια σε τουρνουά ζίου- ζίτσου. Από την άλλη πλευρά, ο Μασκ παραδέχθηκε σε αναρτήσεις ότι δεν γυμνάζεται «με εξαίρεση όταν σηκώνω τα παιδιά μου και τα πετάω στον αέρα». 

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay