Αρκετούς μήνες πριν την παρουσίαση και κυκλοφορία του, τον Σεπτέμβριο, το iPhone 15 φαίνεται πως παρουσιάστηκε για μια πρώτη φορά στο κοινό, μέσα από ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει στα social media από το πρωί.

Στο εν λόγω βίντεο απεικονίζεται ένα iPhone 15 Pro που είναι dummy, δηλαδή μια συσκευή που δεν έχει εξαρτήματα, αλλά δείχνει την φιλοσοφία και τα εξωτερικά τμήματα του κινητού. Το βίντεο διέρρευσε στο κινέζικο TikTok και αρκετοί έχουν εντοπίσει σημαντικές αλλαγές, παρόλο που φαίνεται ίδιο με το iPhone 14 Pro.

Η πρώτη αφορά στον διακόπτη του mute, ο οποίος αντικαταστάθηκε με κουμπί αυξομείωσης του ήχου, όπως και στα Android. Αυτό παραπέμπει επίσης αρκετά στο Apple Watch Ultra, κάτι που παρέχει μια αίσθηση συμπίεσης χωρίς να χρειάζεται η σωματική κίνηση μέσω του απτικού feedback.

Αν κάτι τέτοιο είναι όντως πραγματικό, τότε η Apple θα έχει αλλάξει το συγκεκριμένο κουμπί για πρώτη φορά μετά το 2007.

iPhone 15

Επιπλέον, η συσκευή έχει υποδοχή για USB τύπου C, εναρμονισμένο με την νομοθεσία της Ε.Ε. που θέλει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές να φορτίζουν με τύπου C.

Παρόλα αυτά, κάποιοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι θα υπάρξουν κάποιες συσκευές iPhone 15 Pro που θα υποστηρίζουν USB 3.2 ή το Thunderbolt 3.

Σε επίπεδο καμερών, το iPhone 15 φαίνεται να διατηρεί τους τρεις φακούς.

Μένει να διαπιστωθεί αν είναι αυτό όντως το νέο iPhone και αν θα είναι αυτό το μέγεθος και η εξωτερική του εμφάνιση.

Το συγκεκριμένο βίντεο πάντως ήρθε να προστεθεί σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν ανέβει στο TikTok πριν κάποιες εβδομάδες, όπου ο χρήστης υποστήριζε ότι είναι το iPhone 15 Pro και το Pro Max.

iPhone 15

Σε άλλες φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν εβδομάδες, υπήρχε ένα γυάλινο πάνελ στο κινητό και η απόσταση ανάμεσα στην οθόνη και το frame θα είναι πολύ πιο λεπτή.

Τέλος, το νέο iPhone 15 Pro θα είναι το πρώτο που δε θα έχει κουμπιά και θα διαθέτει μια λεπτή στεφάνη, παχύτερες επαφές κάμερες, πιο κυρτές άκρες και απτικά κουμπιά στα πλάγια.