Σε μια συνέντευξή της σχετικά με τα επερχόμενα απομνημονεύματά της που κυκλοφορούν με τον τίτλο «My Name is Barbra», η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Μπάρμπρα Στρέιζαντ είπε στο BBC ότι είχε βαρεθεί ο εικονικός βοηθός Siri να γράφει λάθος το όνομά της.

«Το όνομά μου δεν γράφεται με “Ζ”», υποστήριξε. «Είναι Strei-sand, σαν άμμος στην παραλία. Πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει;».

Σε μια κίνηση που οι περισσότεροι από εμάς θα μπορούσαμε μόνο να ονειρευόμαστε, η 81χρονη πλέον Στρέιζαντ κάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Tim Cook, για να παραπονεθεί, όπως αποκάλυψε στη βρετανική εταιρεία Μέσων Ενημέρωσης σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

«Και ο Τιμ Κουκ ήταν τόσο υπέροχος. Έβαλε την Siri να αλλάξει την προφορά… Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα της φήμης!» είπε, σύμφωνα με το BBC.

Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Η αυτοβιογραφία του Στρέιζαντ έγινε Νο1 μπεστ σέλερ, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες.

Τα απομνημονεύματα διηγούνται μία πορεία 60 χρόνων της νικήτριας του EGOT στην ψυχαγωγία, ξεκινώντας από τους αγώνες της και την πρώιμη ζωή της στο Μπρούκλιν έως τις «πρώτες εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα της Νέας Υόρκης, που ήταν η αρχή της «σειράς των επιτυχιών» της, σύμφωνα με εκδότης Penguin Random House.

«Το βιβλίο είναι, όπως και η ίδια η Μπάρμπρα, ειλικρινές, αστείο, με γνώμη και γοητευτικό», ανέφερε στον ιστότοπό του.

Φωτογραφίες: Getty Images