Ο Chris Hemsworth είναι γνωστός για πολλά πράγματα. Είναι ο Thor της Marvel. Είναι Αυστραλός. Είναι γοητευτικότατος. Είναι και ένας από τους πιο ripped τύπους στον χώρο της υποκριτικής. Ξέρει πως η δική του εξέλιξη έρχεται μέσα από το action και φροντίζει το σώμα του για να μπορεί να διεκδικεί τα χρήματα που παίρνει.

Στο πλαίσιο της καλής ζωής που κάνει, τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα, το Centrfit, μαζί με τους γυμναστές του και το προσφέρει έναντι συνδρομής σε όποιον επιθυμεί να μεγαλώσει τη μυική του μάζα και όχι μόνο. Μέσα σε αυτή την εφαρμογή έχει προγράμματα που ακολούθησε ο ίδιος για να είναι ο Thor ή ο ρόλος στο Extraction κτλ., δηλαδή ρόλοι με διαφορετικές σωματικές απαιτήσεις.

Λίγο πριν μπει το νέο έτος, ο Chris Hemsworth ανάρτησε στο Instagram του ένα βίντεο με ασκήσεις για ένα burning workout των 6:40 λεπτών με 10 ασκήσεις από 40 δευτερόλεπτα την κάθε μία και 20 δευτερόλεπτα ξεκούραση από άσκηση σε άσκηση. Προτείνει αυτό το workout να το κάνεις τουλάχιστον 2 φορές, έχοντας ένα λεπτό ξεκούραση από τον ένα γύρο στον άλλο.

Έχει μέσα στόχευση και στα πόδια και στα χέρια, με prisoner squats και bear crawls, οπότε δώστου να καταλάβει μετά το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς.

Ο Chris Hemsworth δίνει επίσης την ευκαιρία σε κάποιον να κερδίσει δωρεάν ισόβια συνδρομή στο Centrfit και να έχει τους γυμναστές του στη διάθεσή του οποιαδήποτε ώρα θέλει.