Ποιος Brad Pitt; Άλλος είναι ο νέος έρωτας της Emily Ratajkowski.

Πρόκειται για τον 53χρονο πάμπλουτο DJ Orazio, με τον οποίον την αποθανάτισαν οι paparazzi να ανταλλάσσει χαμόγελα και καυτά φιλιά.

Εργάστηκε ως DJ για δύο δεκαετίες. Η ενασχόλησή του με τη μουσική τον ώθησε να ανοίξει το δικό του δισκοπωλείο στο Μπρούκλιν, με το όνομα Halcyon Record Shop, το οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος, μέχρι που έκλεισε το 2020 εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει μεγάλη φήμη, αλλά ο πατέρας του είναι ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του Real Estate.

Η 31χρονη γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και αδιαφορεί πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού ήξερε ότι ήταν θέμα χρόνου να την «τσακώσει» ο φακός με τον νέο της αγαπητικό.

@emratateam Emrata out in NYC with her new boyfriend ❤️ #emrata #emilyratajkowski #nyc #newyork #spotted #boyfriend ♬ son original – Speed French songs ?

EMily Ratajkowski σύντροφος

Η 31χρονη φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι, ασορτί παντελόνι και κόκκινες μπότες. Ο άγνωστός άνδρας φορούσε ένα πράσινο σακάκι, μπλουζάκι, τζιν και αθλητικά παπούτσια. Το μοντέλο ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του άνδρα και λίγο αργότερα οι δυο τους εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν δείπνο.

Η «Emrata» χώρισε πριν από περίπου τρεις μήνες μετά τις φήμες περί απιστίας του συζύγου της, Sebastian Bear – McClard. Τον τελευταίο καιρό φήμες την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Brad Pitt. Ωστόσο, για την ώρα, αυτό δεν υφίσταται.

Τα φιλιά και οι αγκαλιές της Έμιλι με τον νέο της φίλο έρχονται λίγες ημέρες μετά το βίντεο που ανέβασε και μιλούσε για την σεξουαλικότητα της, υπονοώντας πως είναι bisexual.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound – Emrata