Σε μια περίοδο που η SpaceX βρίσκεται σε έναν δημιουργικό οργασμό και προετοιμάζει το επόμενο τουριστικό ταξίδι στο διάστημα, ο Elon Musk είναι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτό, αλλά και στα νέα πρότζεκτ της Tesla. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις απαιτούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας από εκείνον και η αλήθεια είναι πως όταν μπλέκει κανείς με έναν τέτοιο οραματιστή που θέλει να κατακτήσει τις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος, τότε θα πρέπει να οπλιστεί με μπόλικη υπομονή.

Καθώς ο Elon Musk έπρεπε να βρίσκεται συνέχεια στο Τέξας ή να κάνει ταξίδια υπερατλαντικά και υπερειρηνικά, η σχέση του με την Grimes δε θα μπορούσε να αντέξει. Άλλωστε, κι εκείνη έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της σειράς Alter Ego, όπου υποδύεται μια δικαστή. Στο επίκεντρο όλων αυτών, είναι φυσικά ο ενός έτους γιος τους που γεννήθηκε τον Μάιο του 2020 και για τον οποίο η Grimes είπε στη Vogue ότι «η γέννηση του παιδιού μας ήταν μια καλλιτεχνική αναγέννηση για εμένα».

Elon Musk και Grimes ήταν μαζί στο Met Gala

Έτσι, το ζευγάρι δεν είναι πια ζευγάρι, με τον Musk να το αποκαλύπτει σε δηλώσεις του στην Page Six. «Είμαστε ημι-χωρισμένοι, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις, βλέπουμε συχνά ο ένας τον άλλον και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι υποχρεώσεις μου στην Tesla και τη SpaceX είναι κυρίως στο Τέξας, ενώ έπρεπε να κάνω και ταξίδια, έκαναν δύσκολο το να είμαστε μαζί. Αυτόν τον καιρό η Grimes μένει μαζί μου και το μωρό μας, το Baby X, είναι στο διπλανό δωμάτιο» ανέφερε ο Musk.

Παρά το ότι ο χωρισμός του με την Grimes είναι ουσιαστικά οριστικός, οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί σε δημόσια events το τελευταίο διάστημα. Στο Met Gala για παράδειγμα, η Grimes εμφανίστηκε πρώτη στο κόκκινο χαλί, μετά ήρθε ο Elon Musk και έκατσαν μαζί μέσα στην αίθουσα. Στη συνέχεια, ο Musk έκανε ένα πριβέ πάρτι στο Zero Bond της Νέας Υόρκης, όπου τον συνόδευσε η Grimes και ήταν μαζί όλο το βράδυ, ενώ τους φωτογράφισαν το επόμενο πρωί να περπατάνε παρέα.

Το Σαββατοκύριακο όμως, ο Elon Musk βρέθηκε στο πάρτι της Νικόλ Σάναχαν, γυναίκας του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, μόνος του.

Musk και Grimes ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018 και ο χωρισμός τους είναι αρκετά φρέσκος.