Μια αξιοσημείωτη δημιουργία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ένα πλήρως λειτουργικό αντίγραφο του Cybertruck της Tesla, με μια σημαντική ανατροπή: είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο. Αυτή η μοναδική εκδοχή του ηλεκτρικού οχήματος, που κόστισε μόλις 15.000 δολάρια για να κατασκευαστεί, έχει συγκεντρώσει την προσοχή παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του CEO της Tesla, Ίλον Μασκ.

Το ξύλινο Cybertruck κατασκευάστηκε για το κανάλι του YouTube ND-WoodArt, γνωστό για τα καινοτόμα έργα του που μεταμορφώνουν το ξύλο σε διάφορα οχήματα. Το χαρτοφυλάκιό τους κυμαίνεται από σπορ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μέχρι ένα εντυπωσιακό, αν και μη ετοιμοπόλεμο, ξύλινο τανκ. Αν και αυτές οι δημιουργίες είναι εντυπωσιακές από μόνες τους, είναι το ξύλινο Cybertruck που πρόσφατα έχει γοητεύσει τη διαδικτυακή κοινότητα.

Η αφοσίωση της ομάδας σε αυτό το έργο υπογραμμίστηκε σε μια ανοιχτή επιστολή προς τον Ίλον Μασκ, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην επιστολή, ο δημιουργός εξέφρασε το πάθος του για τα ξύλινα οχήματα και τον θαυμασμό του για τον Μασκ και την Tesla. Η επιστολή περιέγραφε το ταξίδι της δημιουργίας αρκετών έργων ξύλινων αυτοκινήτων για την απόκτηση ανεκτίμητης εμπειρίας σε αυτή τη μοναδική τέχνη.

Δείτε το βίντεο και την απάντηση του Μασκ στο Gazzetta.gr