Μπορεί να έχουν περάσει δύο 24ωρα από την πρεμιέρα του James Bond στο Λονδίνο, όμως υπάρχει ένα πρόσωπο που συζητιέται ακόμα: η Emma Raducanu. Ναι, ο Daniel Craig εντυπωσίασε πολύ με την εμφάνιση του, με το ροζ σουέντ σακάκι του και προφανώς όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του στην τελευταία του παρουσία σε ταινία James Bond, αλλά η 18χρονη τενίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με το φόρεμα της, έχοντας πάνω της και τη «χρυσόσκονη» από την επιτυχία της στο US Open.

Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, η Raducanu είχε μια ταυτόχρονα κλασάτη και σέξι εμφάνιση, με κάποιους από τους παρίσταντες στο κόκκινο χαλί να την κοιτάζουν από πάνω μέχρι κάτω.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι πως η τενίστρια από τη Βρετανία φόρεσε ένα από τα φορέματα του Οίκου Dior που παρουσιάστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού στην Αθήνα, από τη συλλογή Cruise 2022, που είναι ένας φόρος τιμής στο ελληνικό παρελθόν.

Το φόρεμα της Emma ήταν μεταξένιο με ασημένιες λάμψεις, με την κατασκευή του να έγινε από μια ελληνική βιοτεχνία στον ξακουστότερο ελληνικό τόπο μεταξιού, το Σουφλί. Ήταν πραγματικά σαν αρχαιά Ελληνίδα, αφού εκτός από το φόρεμα που θύμιζε χιτώνα, είχε φορέσει σανδάλι και επέλεξε λιγότητα ως προς τα κοσμήματα στα χέρια της.

Η Raducanu απόλαυσε το ενδιαφέρον των παπαράτσι και του υπόλοιπου κόσμου που δεν σταμάτησε να τη φωτογραφίζει, για να έχει να λέει ότι ήταν εκεί, στο ξεκίνημα της λάμψης αυτού του αστεριού.  Κι η ίδια πάντως το χάρηκε που μπόρεσε να βρεθεί στην πρεμιέρα και να ποζάρει φυσικά μπροστά από τη θρυλική Aston Martin που οδηγάει ο James Bond.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karwai Tang (@photomonkeyz)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E. Raducanu (@raducanutennis)

* Κεντρική φωτογραφία: Getty Images