O Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, 33 ετών, θα είναι, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο νέος James Bond, βάζοντας τέλος στις πολύμηνες εικασίες σχετικά με τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Βρετανός ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο του James Bond, ωστόσο αν πει το «ναι» θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον James Bond, τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στα «Nocturnal Animals», «Kick-Ass», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», κατέκτησε τον πολυπόθητο ρόλο, αναφέρει η Sun.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον της παραγωγής του James Bond, η επίσημη πρόταση από τους παραγωγούς Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μίκαελ Τζ. Γουίλσον έγινε, ο 33χρονος την αποδέχτηκε και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. 

Ο ηθοποιός έχει προταθεί για δύο BAFTA και στο παρελθόν έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες για το «Nocturnal Animals».

Από το 2012, είναι παντρεμένος με την κινηματογραφίστρια και φωτογράφο, Σαμ Τέιλορ- Τζόνσον , Έχουν αποκτήσει δύο κόρες -η σύζυγός του έχει δύο ακόμα από προηγούμενο γάμο- και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Nowhere Boy.

Το όνομα του Άαρον βρισκόταν στη λίστα «διεκδίκησης» του ρόλου του πράκτορα 007 εδώ και λίγο καιρό μαζί με άλλους υποψηφίους όπως ο Ιντρις Έλμπα , ο Τομ Χάρντι , ο Χένρι Κάβιλ και ο πρόσφατη βραβευμένος με Όσκαρ, Κίλιαν Μέρφι .

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα ακολουθήσει τον Σον Κόνερι, τονΤζορτζ Λέιζενμπι, τον Ρότζερ Μουρ, τον Τίμοθυ Ντάλτον, τον Πιρς Μπρόσναν και τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του James Bond, εάν επιβεβαιωθεί η επιλογή του. Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Μποντ στην ταινία Dr. No το 1962.

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond - Θα ενθουσιάσει τους αληθινούς fans

Πού αλλού έχουμε δει τον επόμενο James Bond

Ο Άαρον θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία δράσης The Fall Guy, δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμιλι Μπλαντ.

Θα εμφανιστεί επίσης στο πολυαναμενόμενο ριμέικ της ταινίας τρόμου Nosferatu του 1922, σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Έγκερς και με πρωταγωνιστικό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Νίκολας Χουλτ, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και Γουίλεμ Νταφόε.

Αλλά ο μεγαλύτερος επερχόμενος ρόλος του Άαρον θα τον δει να επανέρχεται στο σύμπαν των υπερήρωων, καθώς θα παίξει τον τίτλο του Kraven the Hunter, την πέμπτη ταινία στο Σύμπαν του Spider-Man της Sony.

* Photo Credit: Getty Images