Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, η Σάιλο Τζολί – Πιτ, έχει ένα νέο κούρεμα. Η 17χρονη εθεάθη με ροζ ξυρισμένο κεφάλι ενώ βγήκε για φαγητό με μια φίλη της στο «Erewhon» στο Studio City της Καλιφόρνια, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Η νεαρή κοπέλα έδειχνε να είναι ευδιάθετη καθώς γελούσε ενώ έτρωγε σε ένα τραπέζι έξω από το πολυτελές παντοπωλείο, μαζί με μια φίλη της.

Η έφηβη – που είναι η κόρη της Τζολί και του Μπραντ Πιτ – ήταν ντυμένη casual για την έξοδό της, φορώντας ένα μαύρο T-shirt, τζιν σορτς και αθλητικά παπούτσια.

Ο Πιτ είχε μιλήσει για τη Σάιλο πέρυσι στην πρεμιέρα της ταινίας του «Bullet Train» στο Λος Άντζελες και για τη στροφή της στον χορό.

Ο ηθοποιός είχε εκφράσει την υπερηφάνειά του μετά το βίντεο με την κόρη του να χορεύει το «Vegas» της Doja Cat και να γίνεται viral.

«Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια», δήλωσε στο “Entertainment Tonight” τον Αύγουστο του 2022, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ όμορφη».

Ο 59χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης ότι δεν έχει ιδέα από που πήρε το χορευτικό της ταλέντο, αφού ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είναι τόσο καλός με τον ρυθμό.

«Δεν ξέρω από πού το πήρε», είπε. «Είμαι ο κύριος με τα δύο αριστερά πόδια εδώ».

Εντωμεταξύ, η έξοδος της Σάιλο για φαγητό έρχεται λίγο καιρό αφού το «Page Six» έμαθε ότι η 48χρονη Τζολί προσέλαβε τη μικρότερη κόρη της, Βιβιέν, για να είναι βοηθός της στην επερχόμενη παραγωγή του Broadway, «The Outsiders».