Μεταξύ των καλεσμένων στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, με αφορμή την επίσκεψη του Πρόεδρου της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ, ήταν και η Αντζελίνα Τζολί συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάντοξ.

Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό δήλωσε στο περιοδικό People: «Οι σχέσεις Ασίας – Αμερικής είναι σημαντικές για την οικογένεια της Αντζελίνα. Η ίδια και τα παιδιά της έχουν στενούς δεσμούς με την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, εδώ και πολλά χρόνια. Ο Μάντοξ σπούδασε στο πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ. Η Αντζελίνα έχει επισκεφθεί πολλές φορές τη Νότια Κορέα για την ανθρωπιστική της δράση και την υπεράσπιση των προσφύγων τις τελευταίες δύο δεκαετίες, καθώς και ως καλλιτέχνης. Η Αντζελίνα και ο Μάντοξ έχουν την τιμή να παρευρίσκονται σε αυτό το κρατικό δείπνο».

Αναφορικά με την DailyMail, η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι  Chanel και ένα λευκό φόρεμα, που είχε φτιαχτεί για εκείνη πριν από πολλά χρόνια, καθώς και τα προσωπικά της κοσμήματα. Αντίστοιχα, ο 21χρονος Μάντοξ φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. 

Στο επίσημο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου, κάτω από τα εκατοντάδες άνθη κερασιάς ήταν μεταξύ άλλων ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ, η ολυμπιονίκης Κλόι Κιμ και η Σούζαν Ράις.

Αντζελίνα Τζολί
(Photo credits: Chip Somodevilla/Getty Images)
Αντζελίνα Τζολί
(Photo credits: Anna Moneymaker/Getty Images)