Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να μην παθαίνουμε έκπληξη με τους χωρισμούς και τα διαζύγια των διασήμων. Οι εκδηλώσεις ευτυχίας και αγάπης στα social media δεν είναι λόγος να πιστεύουμε πως είναι και στην πραγματικότητα έτσι. Όπως για παράδειγμα, η Emily Ratajkowski, η οποία τέσσερα χρόνια μετά τη σχέση της με τον Sebastian Bear – McClard, παίρνει διαζύγιο εξαιτίας της απιστίας του σκηνοθέτη. Ή τουλάχιστον αυτό φημολογείται, μιας και για την ώρα δεν έχει προβεί σε σχόλιο κανείς από τους δύο.

Το φυτίλι που άναψε τη φωτιά, ήταν οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του μοντέλου χωρίς τον Sebastian δίπλα της. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως πριν από λίγες μέρες εθεάθη να κάνει βόλτα με τον γιο τους, χωρίς να φορά τη βέρα της. Δεν ήθελαν και πολύ να φουντώσουν οι φήμες, ειδικά όταν έχουν να αναρτήσουν κοινή φωτογραφία από τις 27 Μαΐου του 2021. Για εμάς τους κοινούς θνητούς αυτό μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, για τους διάσημους που ποζάρουν όλη την ώρα και ανεβάζουν τους συντρόφους τους, δεν είναι.

Emily Ratajkowski – Sebastian Bear – McClard: Ο γάμος τους ήρθε αστραπιαία

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως ζευγάρι, το 2018, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Λος Άντζελες. Η σχέση τους ξεκίνησε γρήγορα, όπως γρήγορα ήρθε και ο γάμος. Το μοντέλο είπε το «I do» εννιά ημέρες, αφότου ξεκίνησαν να βγαίνουν. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα η αλήθεια είναι, μιας και συνέβη έναν μήνα μετά την αποκάλυψη πως η Emily είχε τελειώσει τη 3ετη σχέση της με τον μουσικό παραγωγό, Jeff Magid.

Στο μεταξύ, η πρόταση γάμου του Sebastian έγινε στο εστιατόριο Minetta Tavern της Νέας Υόρκης, με ένα δαχτυλίδι από συνδετήρα. «Πήρε τον συνδετήρα με τον οποίο πληρώθηκε ο λογαριασμός του εστιατορίου και μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, το οποίο το βρήκα πολύ ρομαντικό», είπε η ίδια σε συνέντευξη της. Η τελετή έγινε παρουσία ελάχιστων προσώπων, ενώ 3 χρόνια αργότερα, απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Sylvester Apollo. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε γίνει με ένα mom-to-be εξώφυλλο στη Vogue.  Ένα μήνα μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι απήλαυσε μήνα του μέλιτος στο πολυτελές Amangiri Resort στο Canyon Point, της Γιούτα, με αναρτήσεις γεμάτες ευτυχία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Αίσθηση είχαν προκαλέσει, πάντως, τα όσα είχε αναφέρει η Emily την προηγούμενη χρονιά. Το μοντέλο είχε μιλήσει για τις ανασφάλειες που ένιωθε, παρά το γεγονός ότι είχε βρεθεί στην κορυφή πολλών charts με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου. Ειδικότερα, είχε γράψει στη συλλογή δοκιμίων «My Body» που έγινε μπεστ σέλερ, ότι αγωνίζεται να αποδεχθεί ότι ο σύζυγός της έλκεται από άλλες γυναίκες. Περιέγραψε πώς έκανε ένα σχόλιο για το ότι «υπάρχουν τόσες πολλές όμορφες γυναίκες στον κόσμο», το οποίο της προκάλεσε μια κρίση ανασφάλειας. «Γιατί αισθάνομαι ξαφνικά σαν να μην με αγαπάει αρκετά;», αναφέρει και εξηγεί πως αισθάνεται ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Δεν γνωρίζουμε αν τα όσα είχε γράψει τότε η Emily, επιβεβαιώνουν τις φήμες που κάνουν λόγο για απιστία του 34χρονου, αλλά όπως δήλωσε και πηγή στη Page Six είπε πως «εκείνος της απάτησε. Είναι κατά συρροή απατεώνας. Είναι αηδιαστικό. Είναι ένα σκυλί». Φαίνεται πως ο Sebastian απατούσε συνεχώς την Emily, πράγμα που προφανώς έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκει σε σκάνδαλο, αφού έναν χρόνο μετά την πρώτη τους επέτειο, δημοσιεύματα έγραφαν ότι χρωστούσε ενοίκια 100.000 δολαρίων, σε έναν ιδιοκτήτη στη Νέα Υόρκη. Τώρα με τις απιστίες, αναμφίβολα ξαναμπαίνει στο επίκεντρο. Ο περισσότερος κόσμος στο Twitter και το Instagram αναρωτιέται πως γίνεται να απατήσεις μια γυναίκα σαν την Emily. Στην πραγματικότητα, όμως, η εμφάνιση του θύτη δεν παίζει κανένα ρόλο στο τέλος της ημέρας. Δεν κερατώνουν μόνο οι ωραίοι, κερατώνουν όλοι όσοι θέλουν να κερατώσουν. Ακόμα κι αν έχουν ένα μοντέλο δίπλα τους.

Και όπως πολύ σωστά έγραψε μία στο Twitter: «Ικετεύω τον κόσμο να συνειδητοποιήσει ότι αν κάποιος που απατά, έχει ακόμα και την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τότε και πάλι θα την απατήσει. Δεν είναι καθόλου σοκαριστικό που έχουν απατήσει την Emily Ratajkowski, τη Beyonce και τη Shakira, επειδή δεν ήταν και ποτέ δεν θα έχει καμία σχέση η γυναίκα με αυτό».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Nicole Kidman: Αποθεώνει την Ελλάδα με ανάρτηση της στο Instagram

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα: Προβλέπει ότι οι άνδρες στο μέλλον θα κάνουν το ίδιο

Η Kylie Jenner πέταξε με το τζετ για 12 λεπτά, ενώ ο πλανήτης βιώνει την κλιματική κρίση