Η προσωπική ζωή του 48χρονου Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα. Άλλωστε, είναι ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει περάσει από διάφορες σχέσεις, ενώ του έχουν καταλογίσει αρκετές, που δεν επιβεβαιώθηκαν και δεν διαψεύστηκαν ποτέ. Όπως αυτή με την 28χρονη Βρετανίδα παρουσιάστρια, Μάγια Τζάμα.

Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, ακόμη μια 28χρονη μπήκε στη λίστα με τις πιθανές ερωμένες του ντι Κάπριο, η Νιλάμ Γκιλ, η οποία εθεάθη στο γιοτ των 150 εκατομμυρίων δολαρίων του ηθοποιού, πυροδοτώντας τις φήμες που δεν θέλουν πολύ. Η ίδια αρνήθηκε πως υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, βέβαια.

Το σίγουρο είναι πως και με τις δύο ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έχει καλή σχέση, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο καλοκαιρινό πάρτι της στο Chiltern Firehouse. Εκεί βρισκόταν η Μάγια Τζάμα, μιας και κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού, αλλά και η Νιλάμ Γκιλ.

Μάλιστα, στις διάφορες φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο Instagram, ο Ντι Κάπριο φαίνεται να περνούσε ωραία, ενώ η DailyMail επικαλείται πηγές από το πάρτι που δήλωσαν πως ο ηθοποιός διασκέδαζε και με τις δύο κυρίες.

ΝτιΚάπριο
ΝτιΚάπριο

Οι φήμες θέλουν τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να έχει ερωτικές επαφές και με τις δύο

Η Μάγια Τζάμα, 28χρονη παρουσιάστρια στη Βρετανία, ήταν πιο διακριτική στην εμφάνιση της με ένα μαύρο φόρεμα.

Μάγια Τζάμα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο
(Photo credits: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images)

Αλλά εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις με το διάφανο φόρεμά της, ήταν η Νίλαμ Γκιλ, η οποία θύμισε κάτι από Dua Lipa στην πρεμιέρα της Barbie. Η Γκιλ είναι μοντέλο, επίσης 28 ετών, με καταγωγή από την Ινδία, που έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα brands όπως Burberry, Abercrombie & Fitch κ.α.