Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται από την Πέμπτη στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σύμφωνα με το Πρωινό, μοιράζεται το κελί του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με τη δική του πρώτου να έχει ξεκινήσει ήδη, ενώ για τον δεύτερο αναμένεται το ίδιο στους επόμενους μήνες. Η είδηση όμως που έρχεται στο φως από τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, αφορά στις 3 ηθοποιούς που θα καταθέσουν εναντίον του Φιλιππίδη στη δίκη.

Η δίκη ξεκινάει στις 18 Μαρτίου και εκεί ο ηθοποιός θα δικαστεί για δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού και για μία κατηγορία βιασμού. Οι ενάγουσες έχουν φωνάξει μεταξύ άλλων για μάρτυρες τη Λένα Δροσάκη, την Κάτια Δανδουλάκη και την Εβελίνα Παπούλια.

Οι δύο πρώτες δεν αποτελούν έκπληξη, καθώς η κ. Δροσάκη ήταν μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που είχαν καταγγείλει πρώτες τον Πέτρο Φιλιππίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μάλιστα, η καταγγελία της κ. Δροσάκη αφορούσε και μια παράσταση στο θέατρο της κ. Δανδουλάκη, την οποία είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης και φαίνεται πως η Δανδουλάκη είχε λάβει γνώση πράξεω που την ώθησαν στο να τον απομακρύνει. Αυτό περιγράφει η πλευρά της κ. Δροσάκη.

Η έκπληξη λοιπόν αφορά στην Εβελίνα Παπούλια, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε μια σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο Ο Μπάμπης Εκπαιδεύεται. Η ηθοποιός έχει κληθεί και αποδεχτεί να καταθέσει εις βάρος του, επομένως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η έναρξη της δίκης την Παρασκευή.

Τέλος, όπως μεταφέρει ο Τεργιάκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 25 κιλά σε αυτούς τους μήνες προφυλάκισης του και όσο είναι στον Κορυδαλλό, τον έχει επισκεφθεί μόνο η σύζυγός του, η Ελπίδα Νίνου, ενώ με τον δικηγόρο και τον γιο του μιλάνε μόνο τηλεφωνικά.

https://www.youtube.com/watch?v=WttbNZs0BaU&t=1s

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπέμπεται σε δίκη για έναν βιασμό και 2 απόπειρες βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ατάκα για το καμαρίνι και τις κοπελίτσες και η νέα καταγγελία

Πέτρος Φιλιππίδης: Εισαγγελική πρόταση να δικαστεί για βιασμό κατ΄εξακολούθηση