O Gerard Piqué φαίνεται να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ζητά επανασύνδεση με την Shakira. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Ισπανός αμυντικός της Barcelona είναι σε σχέση με μια 23χρονη φοιτήτρια. Η Clara Chia Marti εργάζεται στην εταιρεία του, Kosmos, ως διοργανώτρια events για τον Pique.

Το ζευγάρι διατηρεί δεσμό εδώ και μήνες, αλλά δεν το είχαν κάνει γνωστό λόγω του χωρισμού του με  την κολομβιανή σταρ, γράφει η Mirror. Η Chia Marti σπουδάζει δημόσιες σχέσεις και γνωρίστηκε με τον Gerard Piqué σε μια από τις μαζώξεις στη δουλειά. Μια πηγή αποκάλυψε στην The Sun: «Είναι μαζί πολλούς μήνες. Το κρατούσαν μυστικό, αλλά αυτοί που είναι κοντά τους ήξεραν τι συμβαίνει».

«Τους βοηθούσαν στο να παραμείνει κρυφή η σχέση τους. Διέγραψαν τα social media της Clara για να μην βρίσκει κανείς φωτογραφίες της. Οι συνάδελφοί της πιστεύουν ότι η σχέση τους είναι σοβαρή» συνεχίζει η ίδια πηγή. Ο Piqué εθεάθη με μια γυναίκα στην Στοκχόλμη τον Ιούνιο, και πολλοί πιστεύουν ότι είναι η Clara.

Eκείνος φαινόταν με φούτερ με κουκούλα, ενώ δίπλα του βρισκόταν η νεαρή γυναίκα με ένα λευκό καπέλο. Η φωτογραφία έγινε viral καθώς ο ισπανικός Τύπος προσπάθησε να την αναγνωρίσει. Τραβήχτηκε σε ένα event, το Brilliant Minds, στο οποίο παρευρέθηκε σαν CEO της Kosmos.

Τον ίδιο μήνα χώρισε με την Shakira με την οποία ήταν μαζί 11 ολόκληρα χρόνια.  Έχουν δύο παιδιά τον 9χρονο Milán και την 7χρονη Sasha, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον συμβιβασμό.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Armie Hammer: Η σειρά που «φωτίζει» τις σκοτεινές πτυχές του ηθοποιού – «Είμαι κανίβαλος»

Ο David Beckham τρολάρει τη Victoria γιατί πήρε ειδικό φωτάκι για το βιβλίο της: «Νομίζω ότι η γυναίκα μου γερνάει»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με βρεγμένη λευκή μπλούζα σε μια αποκαλυπτική καλοκαιρινή ανάρτηση