Η Grimes, η πρώην σύντροφος του Ίλον Μασκ με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ελπίζει ότι η επίγεια ζωή της θα τελειώσει νωρίς.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Wired πως θέλει να πεθάνει στον Άρη όταν φτάσει στην ηλικία των 65 ετών.

Μάλιστα, ερωτηθείσα εάν έχει σχέδια να ταξιδέψει εκτός Γης, η Καναδή μουσικός απάντησε απλά: «Σίγουρα. Ελπίζω να πεθάνω στο διάστημα».

«Υπέροχο μέρος ο Άρης για να πεθάνεις» λέει η πρώην του Ίλον Μασκ

«Θα ήθελα να πάω αρκετά μακριά εκεί έξω, ώστε το σώμα μου να μην μπορεί να αντέξει την επιστροφή» πρόσθεσε. «Έτσι θα ήταν πιο κοντά στο τέλος της ζωής μου. Ίσως στα 65 μου».

Στην πραγματικότητα, πιστεύει πως ο Άρης συγκεκριμένα, θα ήταν ένα «υπέροχο» μέρος για να τελειώσει τη ζωή της -«αρκεί να υπάρχει μια μεγαδομή μέχρι τότε». «Θα πήγαινα εκεί έξω και θα ζούσα όσο περισσότερο μπορώ μέχρι να πεθάνω» δήλωσε η 35χρονη τραγουδίστρια.

Ο μόνος λόγος που δε θα το έκανε

Ωστόσο, η Grimes η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Ίλον Μασκ, την ενός έτους κόρη τους Exa Dark Sideræl, που ακούει στο όνομα Y, και τον 3 ετών γιο τους X Æ A-12, σημείωσε πως υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα σχέδιά της.

«Αν υπάρχει μια πραγματική ευθύνη, όπως εάν τα παιδιά μου αποκτήσουν εγγόνια και με χρειάζονται πραγματικά, μπορεί να αλλάξω γνώμη» δήλωσε στο Wired. «Αλλά το προτιμώμενο πράγμα θα ήταν να δω μερικούς νέους κόσμους».

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να μετακομίσω στον Άρη. Αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι τα παιδιά μου να είναι καλά. Να γίνουν 25 ετών. Νομίζω ότι εάν πέθαινα στη Γη, στις τελευταίες μου στιγμές, θα το μετάνιωνα. Αν πέθαινα στο διάστημα, θα έλεγα: ‘Έζησες μια σπουδαία ζωή, έκανε όλα τα πράγματα που ήθελες να κάνεις».

Να σημειωθεί πως η 35χρονη τραγουδίστρια έχει ήδη προετοιμαστεί για την απόκοσμη ζωή της.

Πέρυσι, σε ανάρτησή της στο Twitter είχε μοιραστεί ότι υποβάλλεται σε μια «μακρά αργή προσπάθεια να αποκτήσει ένα πλήρες εξωγήινο σώμα», ρωτώντας μάλιστα τους θαυμαστές της πώς θα ήταν εάν είχε «αυτιά εξωγήινου».

Φωτογραφίες: Instagram Grimes