Ο Ίλον Μασκ επιβεβαίωσε πως θα αναμετρηθεί με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ σε μία… επική τοποθεσία της Ιταλίας, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Σημειώνεται πως ο Ντέινα Γουάιτ, επικεφαλής του Ultimate Fighting Championship, μιλώντας στο podcast του Μάικ Τάισον, αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει συζητήσεις με αξιωματούχους στην Ιταλία σχετικά με τον αγώνα των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας.

Μίλησε με την Μελόνι ο Μασκ

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Μασκ αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με τη Τζόρτζια Μελόνι, ώστε η «μονομαχία» με τον ιδρυτή του Facebook, να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε μια «επική τοποθεσία» που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της χώρας.

Παράλληλα, με τη λέξη «Gladiator», έδειξε πως είναι έτοιμος να πέσει στη «μάχη», παραπέμποντας παράλληλα και στη γνωστή ταινία με τον «μονομάχο» Ράσελ Κρόου από το 2000.

Ο Μασκ είπε ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, χωρίς την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship, θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει… αρχαία Ρώμη.

Σύμφωνα με το Politico πάντως, το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού είπε πως το Κολοσσαίο δεν αποτελεί επιλογή για τη μονομαχία λόγω ανακαίνισης.