Αναταραχή προκάλεσε στην σφαίρα του διαδικτύου η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Woody Allen στον Alec Baldwin μέσω Instagram Live. Οι χρήστες έγιναν «έξαλλοι» με την επιλογή του ηθοποιού να πάρει συνέντευξη από τον αμφιλεγόμενο σκηνοθέτη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για ασέλγεια από την θετή του κόρη Dylan Farrow, σε ηλικία 7 ετών.

Μόνο χειρότερο έρχεται να κάνει το γεγονός ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος με την άλλη του θετή κόρη, Soon-Yi Previn, με την οποία μάλιστα έχουν και 35 χρόνια διαφορά.

Οι χρήστες του διαδικτύου τα «έβαλαν» με τον Alec Baldwin καθώς χωρίς να έχει «ξεθυμάνει» η υπόθεση του ατυχήματος στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, όπου πυροβόλησε θανάσιμα την κασκαντέρ Halyna Hutchins.

«Η καριέρα του Baldwin κρεμόταν ήδη από μία κλωστή. Φοβερός τρόπος να την καταστρέψει ολοσχερώς» αναφέρει μία χρήστρια στο Twitter.

Alec Baldwin

«Θυμάστε που πριν 8 μήνες ο Alec Baldwin σκότωσε μία συνεργάτιδά του πέρσι, δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία; και τώρα προωθεί τον Woody Allen σαν να μην συμβαίνει τίποτα» γράφει άλλος.

Μάλιστα, πολλοί παρατήρησαν την «ειρωνεία» στην συζήτηση των δύο αντρών, καθώς στα θέματα συζήτησής τους βρέθηκαν η δολοφονία αθώων ατόμων αλλά και η κακοποίηση παιδιών.

Αν και οι «περιπέτειες» του 86χρονου Allen είναι γνωστές εδώ και χρόνια, μόνο τα τελευταία χρόνια άρχισαν να παίρνουν τον χώρο που τους αξίζει στις δημόσιες συζητήσεις μετά την άνοδο του κινήματος του #MeToo.

Οι έρευνες για τον θάνατο της Hutchins συνεχίζονται, με τον 64χρονο Baldwin να επιμένει ότι δεν πάτησε εκείνος την σκανδάλη. 

Ποια ήταν η αντίδραση του Baldwin στα επικριτικά σχόλια; Έκανε μία δημοσίευση στο Instagram όπου γράφει χαρακτηριστικα: «Δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ ενδιαφέρο να ακούσω την κριτική κανενός».

Όσο για τον Allen; Ανέφερε ότι έχει κουραστεί στα 86 του χρόνια να φτιάχνει ακόμη ταινίες και σκοπεύει να βγάλει τουλάχιστον άλλη μία πριν αποσυρθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=OH-Ol-0-u5c

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Ariana Grande: O εμμονικός stalker της ξαναχτύπησε – Εισέβαλε στο σπίτι της παρά τα περιοριστικά μέτρα

Στο νοσοκομείο ο Travis Barker: «Προσευχηθείτε» έγραψε η κόρη του στο Instagram

The Black Phone: Μια γνήσια ρετρό ταινία τρόμου χωρίς πολλές υπερβολές