Έχει περάσει περίπου 1,5 μήνας από το θανατηφόρο περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όπου o πρωταγωνιστής Alec Baldwin, σκότωσε άθελά του την Halyna Hutchins και τραυματίζοντας τον Joel Souza. Έκτοτε πολλά έχουν γραφτεί, με τις ευθύνες να γίνονται μπαλάκι του τέννις, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει κατηγορίες.

Ο Alec Baldwin έδωσε την πρώτη του συνέντευξη -μετά την πολύ σύντομη ομιλία του στο ΤΜΖ-, η οποία έγινε στο στούντιο του ABC News από τον George Stefanopoulos. Ο ηθοποιός έδωσε πλήρη περιγραφή του τι ακριβώς συνέβη εκείνη την μοιραία μερα, με τον Stefanopoulos να λέει για τη συνέντευξη: «Έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία 20 χρόνια, αυτό ήταν το πιο έντονο που έχω βιώσει ποτέ».

https://www.intronews.gr/9327-2-bradley-cooper-epithesi-machairi

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Τόσο ωμά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής, ήταν πολύ πρόθυμος. Απάντησε σε κάθε ερώτηση, μίλησε για τη Halyna Hutchins, μίλησε και για συνάντηση με την οικογένειά της».

«Αφηγήθηκε λεπτομερώς τι συνέβη στο πλατό εκείνη την ημέρα και πρέπει να σας πω ότι ήμουν έκπληκτος σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης», κατέληξε ο Stefanopoulos.

«Δεν τράβηξα την σκανδάλη»

Ο Baldwin θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ξεσπώντας σε κλάματα. Εξήγησε πως το σενάριο δεν περιλάμβανε καν πυροβολισμό και πως εκείνος δεν τράβηξε ποτέ τη σκανδάλη. «Οπότε, δεν τράβηξες ποτέ τη σκανδάλη», επανέλαβε ο δημοσιογράφος. «Όχι, όχι, όχι. Ποτέ δε θα σημάδευα κανέναν με όπλο και δε θα τραβούσα τη σκανδάλη, ποτέ», ανέφερε ο ηθοποιός.

Επιπλέον, έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε μια πραγματική σφαίρα στο πλατό, λέγοντας πως «κάποιος έβαλε κανονική σφαίρα σε όπλο, μία σφαίρα που δε θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον χώρο», είπε. Κι εξήγησε ότι το περιστατικό αυτό, είναι ό,τι χειρότερο του έχει συμβεί.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στο Hulu.