Υπό έρευνα συνεχίζει να βρίσκεται το τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όπου κόστισε τη ζωή στην Halyna Hutchins. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι αρχές έβγαλαν ένταλμα για το τηλέφωνο του Alec Baldwin.

Αναφορικά με τα δικαστικά έγγραφα, το ένταλμα για την έρευνα και η συνοδευτική ένορκη κατάθεση υποβλήθηκαν στο δικαστήριο της κομητείας Σαντε Φε, όπως γράφει το δημοσίευμα της Guardian. Ο εισαγγελέας στο Νέο Μεξικό, έχει δηλώσει προ πολλού πως ορισμένα από τα άτομα που χειρίστηκαν όπλα στο σετ της ταινίας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις.

Πρόσβαση στο κινητό του Alec Baldwin

Οι ερευνητές θα εξετάσουν μηνύματα, email και τις επικοινωνίες του ηθοποιού. «Μπορεί να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία στο τηλέφωνο, λόγω των ατόμων που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια και/ή μετά τη διάπραξη του εγκλήματος ή των εγκλημάτων», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

«Υπήρχαν πολλά email και μηνύματα που στάλθηκαν και ελήφθησαν σχετικά με την παραγωγή της ταινίας Rust κατά τη διάρκεια των καταθέσεων», ανέφερε το έγγραφο.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός μίλησε λίγες ημέρες πριν στον George Stefanopoulos για το περιστατικό, στην πρώτη του on camera συνέντευξη. Ο ίδιος εξήγησε πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη και αρνήθηκε κάθε ευθύνη.