Σε rock star εξελίσσεται ο Johnny Depp μετά από τη δικαστική του νίκη στην υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Amber Heard. Μετά από το κύμα υποστήριξης που δέχθηκε από το κοινό και τα social media, αναμένεται κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ σε συνεργασία με τον τραγουδιστή, Jeff Beck.

Το άλμπουμ, με τίτλο  18, θα είναι το πρώτο του ηθοποιού μετά τη δίκη και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου. Το LP με 13 κομμάτια θα περιλαμβάνει επίσης διασκευές ορισμένων τραγουδιών των θρύλων της rock, συμπεριλαμβανομένων των Beach Boys, Marvin Gaye, Killing Joke και The Velvet Underground, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Ο Beck είπε ότι ένα από τα τραγούδια, το «This Is a Song for Miss Hedy Lamarr », είναι ο λόγος που ζήτησε από τον 58χρονο ηθοποιό να κάνει ένα άλμπουμ μαζί του. Ο Depp από την πλευρά του τόνισε: «Είναι εξαιρετική τιμή να παίζω και να γράφω μουσική με τον Jeff, έναν από τους  μεγαλύτερους στον χώρο του και κάποιον που τώρα μπορώ να αποκαλώ αδερφό μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Ο Beck είπε επίσης ότι το όνομα του άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από το «νεανικό πνεύμα τους» που πυροδοτεί τη δημιουργικότητά τους. «Κάναμε πλάκα με το πώς νιώσαμε ξανά 18, έτσι έγινε ο τίτλος του άλμπουμ» τόνισε.

Αν και η καριέρα του Depp έχει βρει το δρόμο της, φαίνεται ότι τα νομικά προβλήματα του δεν έχουν τελειώσει. Θα πρέπει να επιστρέψει στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα αφού κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε ένα μέλος της παραγωγής κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του City of Lies, το 2017, σύμφωνα με το Law & Crime. Οι δικηγόροι Camille Vasquez και Ben Chew, που του χάρισαν την θριαμβευτική νίκη στην υπόθεση με την Heard, θα εκπροσωπήσουν και πάλι τον ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Elon Musk: Το 18χρονο παιδί του έκανε αίτηση αλλαγής φύλου και απαρνείται το επίθετο του μεγιστάνα

OnlyFans: Η «Βασίλισσα του Sexting» αποκαλύπτει πώς έβγαλε 2 εκατ. από τον καναπέ της και δίνει τα απαραίτητα tips

James Franco: Παραθερίζει στην Μύκονο με την σύντροφό του – Κυκλοφορεί στο νησί με κουκούλα