Πολύ κιμπάρης άντρας μας βγήκε ο Kanye West, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει την Kim Kardashian. Η επιχειρηματίας του έδωσε αυτοκρατορικό άκυρο για ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ενώ στη ζωή της έχει προχωρήσει πλέον με τον Pete Davidson.

Προκειμένου ο ράπερ να μαζέψει τα… κομμάτια του, αποφάσισε να βγει ραντεβού με την Julia Fox, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα. Το οποίο θα το χαρακτηρίζαμε και λίγο cringe, σε αντίθεση με την ίδια. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες από το ραντεβού τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με την Fox να γράφει και άρθρο για την εμπειρία της.

Όπως αναφέρει το Page Six, ο ράπερ αγόρασε σπίτι απέναντι από το δικό της, καθώς και ρούχα για το ραντεβού αυτό. Και όχι ένα δύο ρουχαλάκια, αλλά τόσα που να γεμίζουν σουίτα ξενοδοχείου.

«Γνώρισα τον Ye την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και συνδεθήκαμε αμέσως. Η ενέργειά του είναι τόσο θετική. Έκανε εμένα και τις φίλες μου να γελάμε, να χορεύουμε και να χαμογελάμε όλη νύχτα. Αποφασίσαμε να μη χαθεί αυτή η ενέργεια και επιστρέψαμε στη Νέα Υόρκη για να δούμε το Slave Play στο θέατρο. H πτήση του Ye προσγειώθηκε στις 6 και το έργο ήταν στις 7 και εκείνος έφτασε στην ώρα του. Εντυπωσιάστηκα. Μετά την παράσταση αποφασίσαμε να πάμε για δείπνο στο Carbone που είναι ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια. Προφανώς», έγραψε και πρόσθεσε:

«Στο εστιατόριο, ο Ye οργάνωσε μία ολόκληρη φωτογράφηση για εμένα, την ώρα που ο κόσμος έτρωγε! Αυτό άρεσε σε ολόκληρο το εστιατόριο και μας χειροκροτούσαν καθώς συνέβαινε. Μετά το δείπνο, ο Ye μου είχε μία έκπληξη. Θέλω να πω, είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Ο Ye είχε μία ολόκληρη σουίτα ξενοδοχείου γεμάτη με ρούχα. Ήταν το όνειρο κάθε κοριτσιού, και έγινε πραγματικότητα. Ένιωσα σαν πραγματική Σταχτοπούτα. Δεν ξέρω πώς το έκανε, ή πώς τα έφερε όλα εκεί στον σωστό χρόνο. Αλλά εξεπλάγην. Θέλω να πω, ποιος κάνει τέτοια πράγματα σε δεύτερο ραντεβού; Ή γενικά, σε ραντεβού!»

«Δεν ξέρω πού πηγαίνει όλο αυτό, αλλά αν είναι ένδειξη για το μέλλον, λατρεύω τη διαδρομή», ολοκλήρωσε η Julia Fox. Χειριστική διαδρομή, ίσως; Ποιος ξέρει.

Να θυμίσουμε βέβαια, σε αυτό το σημείο, ότι ο Kanye συνηθίζει να λέει στις γυναίκες τι να φορέσουν. Όπως τότε που πέταξε 250 ζευγάρια παπούτσια της Kim Kardashian. Επειδή απλά δεν του άρεσαν.

«Πάντα ένιωθα ότι ντυνόμουν ωραία, μέχρι που γνώρισα τον άνδρα μου και μου είπε ότι το στιλ μου είναι απαίσιο. Ήταν τόσο καλός μαζί μου και ξεκαθάρισε τη ντουλάπα μου», είχε δηλώσει η ίδια. Και όταν είπε καλός, εννοούσε ότι Kanye πήρε μια σακούλα και τη γέμισε με όλα τα ρούχα που δεν είχαν την έγκρισή του, κάνοντάς τη να ξεσπάσει σε κλάματα. «Πρέπει να είχα 250 ζευγάρια παπούτσια και όταν ολοκληρώσαμε την αλλαγή, μου είχαν μείνει μόνο δύο. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου» – ποιος θα μπορούσε;

Πάντως για τον West μάλλον οι προσπάθειες του για εντύπωση λειτουργούν περισσότερο ως rebound, αφού ακόμα και όταν περιτριγύριζε την Irina Shayk και αργότερα την Vinetria, εκείνος συνέχιζε δημόσια να ζητάει πίσω την Kim Kardashian.