Η Julia Fox περπάτησε για τον Ισπανό σχεδιαστή  Luis De Javier στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η 32χρονη, εμφανίστηκε με ένα στράπλες, εντυπωσιακά εκκεντρικό φόρεμα  με κέρατα στο στήθος.

To denim φόρεμα της, συνοδευόταν από κοντά, μαύρα latex γάντια με τη Fox να κάνει ακόμα μία αμφιλεγόμενη εμφάνιση. Τα σβησμένα φρύδια της, έκαναν ακόμη πιο σκληρό το αποτέλεσμα παραπέμποντας περισσότερο σε φιγούρα της μυθολογίας παρά σε μοντέλο.

Το άγριο glam look της, περιλάμβανε wet μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω. Και μπορεί όπως πάντα να προκάλεσε το ενδιαφέρον των media, όμως και η αυτή της η επιλογή ήταν στα όρια του κιτς χωρίς κανένα πραγματικό ενδιαφέρον. Μία ακόμα άβολη στιγμή που συνοδεύτηκε από αρνητικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η ίδια μίλησε και για τις αισθητικές παρεμβάσεις, λέγοντας ότι στο παρελθόν έχει κάνει μπότοξ και λιποαναρρόφηση. Είπε «Έχω χαλάρωση, είναι σαν, τα πράγματα να μην κάθονται όπως παλιά. Αλλά δεν πρόκειται να κάνω τίποτα για αυτό.»

Όσο για τα προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται αντιγήρανση δήλωσε: «Θα γερνάω ανεξάρτητα από το αν βάλω αυτόν τον γ…ο ορό των $500 στο πρόσωπό μου και όλοι το ξέρετε και εμείς το ξέρουμε, οπότε ας σταματήσουμε να λέμε ψέματα στον εαυτό μας». Και συμπλήρωσε ότι το να μεγαλώνεις είναι «πιθανώς η πιο σέξι περίοδος στη ζωή σου»

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Julia Fox: Ανοίγεται και μιλά για τις ψυχικές διαταραχές της – Πώς την βοηθά το να καπνίζει χόρτο

Emily Ratajkowski και Julia Fox εξακολουθούν να στηρίζουν την Amber Heard: «Είναι άθλιο που την παρουσίασαν ως μια υστερική»

Grammy Awards 2023: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν