Θλίψη σε όλη την Ελλάδα σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε, την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), στη Θεσσαλονίκη ύστερα από μάχη με τον καρκίνο – τις τελευταίες ημέρες είχε νοσήσει με κορονοϊό και νοσηλευόταν.

Σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, η απώλεια του δημοφιλούς λαϊκού καλλιτέχνη επισκίασε τα φώτα και τη χριστουγεννιάτικη διάθεση. Οι συμπολίτες του, μιας και είχε συνδεθεί άρρηκτα με τη Θεσσαλονίκη, δεν τον ξέχασαν και έτσι, από χθες (24/12), τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας που έχουν κατακλύσει κεντρικό δρόμο της πόλης, τον αποχαιρετούν με ένα τραγούδι του, το «Από τον βορρά μέχρι τον νότο».

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Καρρά

Η σορός του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, την Τρίτη (26/12), στις 10 π.μ., στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη. Επισημαίνεται ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη (27/12), στις 12 μ.μ., στη γενέτειρά του, δηλαδή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Ακόμα, τονίζεται ότι η οικογένεια του Βασίλη Καρρά επιθυμεί, αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.