Δικαίωση για την Kim Kadrashian, η οποία αποδεσμεύεται από την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που έκανε η Blac Chyna κατά της οικογένειας του πρώην αρραβωνιαστικού της, Rob Kardashian. Οι δικαστές προχώρησαν σε νέα σύσκεψη κατά την οποία αποφάνθηκαν ότι η 40χρονη επιχειρηματίας και reality star δεν προκάλεσε οικονομικές ζημιές στην πρώην του αδερφού της.

Ο δικαστής Gregory Alarcon κατέληξε ότι οι δικηγόροι της Blac Chyna, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Angela Renee, δεν είχαν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η Kim Kardashian προχώρησε σε συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό της.

Υπενθυμίζεται ότι η Blac Chyna ισχυρίζεται ότι η οικογένεια σαμπόταρε την εκπομπή της που έπαιζε στο E! Entertainment με τίτλο «Rob & Chyna» η οποία ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν και έβλαψε ανεπανόρθωτα την καριέρα της μετά τον χωρισμό της με τον Rob Kardashian. Μάλιστα, ζητάει $40 εκατομμύρια σε αποζημίωση για οικονομικές ζημιές.

Με την σειρά της, η οικογένεια αρνείται τους ισχυρισμούς και κατηγορεί την Chyna για κακοποίηση του Rob, με τον οποίον έχουν και μία κόρη, την Dream. Ο Rob Kardiashian υποστηρίζει πως η όλη σχέση του με την Blac Chyna έλαβε χώρα ενώ εκείνος ήταν «στα χειρότερά του».

Στο δικαστήριο παρευρέθηκε και ο σύντροφος της Kim, o κωμικός του Saturday Night Live, Pete Davidson.

Παρά την νίκη της Kim, η δίκη συνεχίζεται. Τώρα, θα εξεταστεί κατά πόσον τα άλλα μέλη της οικογένειας με πρώτη την μάνατζερ Kris Jenner, έπαιξαν όντως ενεργό ρόλο στην «καταστροφή» της καριέρας της Blac Chyna.

Κατά την διάρκεια της δίκης η δικηγόρος της Chyna παρουσίασε ακράδαντα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Kris Jenner είχε ανταλλάξει e-mail με την παραγωγή του E! όπου απειλούσαν τους παραγωγούς πως θα σταματήσουν το δικό τους σόου, «Keeping Up With the Kardashians» εάν δεν σταματήσουν να συνεργάζονται μαζί της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kylie Jenner: Τα απειλητικά μηνύματα της Blac Chyna και η απόπειρα δολοφονίας του Rob Kardashian

Kris Jenner: Καταθέτει ότι η Blac Chyna προσπάθησε να δολοφονήσει τον Rob Kardashian

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα»