Αν ένα ζευγάρι πραγματικά αγαπάμε στο Χόλιγουντ, αυτό δεν είναι άλλο από τον Ryan Reynolds και την Blake Lively. Παντρεμένοι από το 2012, γονείς τριών παιδιών και ηθοποιοί με εξαιρετικό ταλέντο. Φαίνεται ότι έχουν τρομερό combo μεταξύ τους, αλλά ίσως το πιο ωραίο, είναι το τρολάρισμα που κάνεις ο ένας στον άλλον, δημοσίως. Τίποτα καλύτερο από το χιούμορ σε σχέση.

Η Blake Lively φρόντισε, πάντως, να τρολάρει τον Reynolds, μετά την τελευταία του ανάρτηση για την απόσυρση του από την υποκριτική. Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το υποκριτικό μου ταλέντο τελειώνει με το Spirited, τουλάχιστον για τώρα. Δεν ήμουν σίγουρος για το εάν έπρεπε να πω το ναι σε μια ταινία τόσο απαιτητική ακόμη και τρία χρόνια πριν», δήλωσε ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα. «Τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας στην άμμο με τον Will Ferrell, πολλά όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Και αυτή είναι η δεύτερη μου ταινία με την υπέροχη @octaviaspencer. Είναι η κατάλληλη ώρα για λίγη άδεια και αποχή από την παραγωγή ταινιών. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο από τη συνεργασία μου με αυτή την τόσο χαρισματική ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών. Αυτές τις μέρες, η ευγένεια μετράει όσο το ταλέντο. Eίμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Η σύζυγος του λίγο αργότερα έγραψε σε σχόλιο:«Ο Michael Caine το έκανε πρώτος», ενώ ο Reynolds στη συνέχεια προσπάθησε σε Instagram story να εξηγήσει λίγο καλύτερα την άδεια που θέλει να δώσει στον εαυτό του.

Σε ένα άλλο post του Ryan Reynolds, που αφορούσε στα δέκα χρόνια από το Buried, η Blake είχε ξανά σχολιάσει με επικό τρόπο. Σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός γράφοντας πως «πριν τον Deadpool ήμουν ηθοποιός. Ένα από τα αγαπημένα μου projects ήταν η ταινία Buried και πλέον θα την βρείτε στο Hulu! 10 χρόνια μετά και κρατάει γερά, παρότι δεν έχουμε κάποια επιθετική τοποθέτηση προϊόντος», η Blake έγραψε:«Νομίζω πως αυτό με κατέστησε έγκυο».

Γενικά, είναι ωραίο να βλέπουμε αστέρες τέτοιου βεληνεκούς να «τσαλακώνονται» με αυτόν τον τρόπο, αντί να έχουμε μονίμως post με γλωσσόφιλα, αγάπες και λούλούδια. Όπως η Kourtney Kardashian.