Διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, και όχι μόνο, στέκονται στο πλευρό της Ουκρανίας και των πολιτών της, οι οποίοι βιώνουν δραματικές και δύσκολες στιγμές. Εξ αυτών, Ryan Reynolds και Blake Lively απέδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής τους. Σημειώνεται πως οι δύο ηθοποιοί, έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στη φιλανθρωπία.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, δεσμεύτηκαν να προσφέρουν βοήθεια στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, η οποία θα αγγίξει το 1 εκατ. δολάρια. Την υπόσχεση αυτή την γνωστοποίησαν και οι δύο στο Twitter.

«Μέσα σε 48 ώρες, αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε γειτονικές χώρες. Χρειάζονται προστασία. Όταν κάνετε δωρεά, θα πληρώσουμε έως και 1.000.000 εκατ. δολάρια, δημιουργώντας διπλάσια υποστήριξη», έγραψε ο Ryan Reynolds σε ένα retweet των ΗΠΑ για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Αντίστοιχα, στο Instagram, η Blake Lively μοιράστηκε ένα παρόμοιο μήνυμα:

«Η @usaforunhcr παρέχει βοήθεια για τη διάσωση της ζωής και επίσης συνεργάζεται με γειτονικές χώρες για να εξασφαλίσει προστασία για αυτές τις οικογένειες», έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός βρέφους από την Ουκρανία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Με πληροφορίες από CNN