Πιο αινιγματικός δε θα μπορούσε να είναι ο Ryan Reynolds σε ένα στόρι που ανέβασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Instagram, όπου θα δει κανείς μια ηλικιωμένη κυρία να φοράει ένα χάρτινο στέμμα που λέει «Η Αυτού Μεγαλειότης» και δίπλα στη φωτογραφία έχει επιλέξει ένα sticker που δείχνει την ελληνική σημαία.

Αυτή η ανάρτηση έσπειρε ζιζάνια σε πολλούς και άρχισε μια αναζήτηση για τη σχέση του με την Ελλάδα, που όμοια της είχε γίνει μόνο πριν κάτι χρόνια όταν είχε φέρει ο Ολυμπιακός τον Αρτσούμπι και υποστήριζε ότι είχε παππού που καταγόταν από τη Χίο.

Τον Ryan Reynolds για ποδοσφαιριστή δεν τον κάνουμε, κι ας ασχολείται επιχειρηματικά με την ομάδα του, την Wrexham, αλλά άνετα θα θέλαμε να βρούμε το μονοπάτι που τον συνδέει με την Ελλάδα. Η κυρία στο στόρι δεν είναι σίγουρα η μαμά του ή η μητέρα της Blake Lively.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει να είναι η ιδιοκτήτρια ενός ελληνικού εστιατορίου στο Βανκούβερ με το οποίο ο ίδιος έχει εμμονή και πηγαίνει πολύ συχνά και το χάρτινο στέμμα να το έφτιαξαν οι κόρες του για να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Ίσως πάλι να είναι κάποια συγγενής του ή της Blake και να υπάρχει όντως ένας συνδετικός κρίκος με την Ελλάδα, οπότε είμαστε στα όπλα για να διεκδικήσουμε κι εμείς λίγο από τον Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kanye West: Ορίστηκε η διατροφη – Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα καταβάλει μηνιαία στην Kim Kardashian

Will Smith: «Το καταλαβαίνω εάν ο κόσμος δεν δει την νέα μου ταινία μετά το χαστούκι»

Helena Bonham Carter: «Η Amber Heard εκμεταλλεύτηκε το #MeToo προς όφελός της»