Από το Endgame και μετά, υπήρχε η έντονη φημολογία πως θα δούμε σύντομα την ένωση του MCU με τους ήρωες της Sony και της Fox και πως θα υπήρχε μια μάχη στην οποία θα ενώνονταν όλοι οι υπερήρωες της Marvel με τους X-Men, τους Fantastic Four και φυσικά τον κύριο Deadpool. Ήδη, μέσα από το Dr. Strange In The Multiverse Of Madness είδαμε την εμφάνιση του Mr. Fantastic και ίσως να ήταν η προειδοποιητική βολή για τη συνέχεια.

Το πολυσύμπαν είναι ένα πεδίο δόξης λαμπρό για τον Deadpool του Ryan Reynolds, αφού θα μπορούσε να παραχθεί μια καταπληκτική υπερηρωική κωμωδία στην οποία ο Deadpool του ενός σύμπαντος θα συναντιέται με τρεις Deadpool από άλλα σύμπαντα για παράδειγμα. Κάτι τέτοιο πάντως φαίνεται πως θα συμβεί στην επόμενη ταινία, δεδομένου πως όλοι βρίσκονται πλέον κάτω από τη σκέπη της Disney.

Ο Reynolds ανάρτησε χθες ένα βίντεο στο Instagram, ένα από τα κλασικά χιουμοριστικά του, στο οποίο προλόγιζε την τρίτη ταινία λέγοντας πως έψαχνε έναν φαντασμαγορικό τρόπο για να εισβάλλει ο ήρωας του στο MCU. Και τελικά…δεν βρήκε τίποτα. Γι΄αυτό – κι εδώ έγινε η μεγάλη αποκάλυψη – αναγκάστηκε να καταφύγει στην προφανή λύση.

Περνούσε λοιπόν από πίσω του ο Hugh Jackman κι είπε να ανεβάσει ξανά το hype, λέγοντας του «θες να παίξεις ξανά τον Wolverine;». Ο Jackman απάντησε θετικά καθώς ανέβαινε τις σκάλες και έτρωγε ένα μήλο και τα πράγματα πλέον πήραν τον δρόμο τους. Έτσι, 6 χρόνια μετά το Logan, την ταινία-αποχαιρετισμό του Jackman στον ήρωα του, θα τον ξαναδούμε.

Και ο πιο προφανής τρόπος να αναβιώσει τον ρόλο, δεδομένου ότι στο Logan ο Wolverine πεθαίνει, είναι μέσα από το πολυσύμπαν, ενδεχομένως υπό την εκδοχή ενός πιο αδίστακτου και σίγουρα όχι τόσο προστάτη Wolverine. Ποιος ξέρει, ίσως να δούμε και μια μάχη ανάμεσα στον Deadpool και τον Wolverine..;

Σίγουρα, όπως λέει και το βίντεο, «We ‘ll always love  Huuuugh». Πότε θα κυκλοφορήσει το Deadpool 3; Ο Ryan λέει «Coming Hughn», δηλαδή έρχεται σύντομα με τον Hugh, αλλά θα κάνουμε υπομονή σίγουρα δύο χρόνια ακόμα, αφού το πλάνο είναι για τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Blake Lively: «Ανέβασε» φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της για να «την αφήσουν ήσυχη οι παπαράτσι»

Blake Lively: Έκανε γνωστό πως είναι ξανά έγκυος πηγαίνοντας με φουσκωμένη κοιλιά σε εκδήλωση

Ουκρανία: Ryan Reynolds και Blake Lively στο πλευρό των προσφύγων – Δωρίζουν 1 εκατ. δολάρια