Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ημέρες από το Met Gala, αλλά καταπώς φαίνεται, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τη διοργάνωση, μιας και διάφορα βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως για παράδειγμα χθες, που ένα βίντεο έδειχνε την Hailey Bieber να δακρύζει στο κόκκινο χαλί εξαιτίας κάποιων παρευρισκόμενων που φώναζαν Selena, Selena. Την πρώην του Justin.

Αν μιλήσουμε πάντως για μια ηχηρή απουσία, αυτή δεν ήταν άλλη από αυτή της Zendaya, η οποία είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις οπότε συγχωρείται. Όμως, υπήρξε ακόμια μία απουσία, που πήγε να περάσει στα ψιλά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

https://www.intronews.gr/5437-2-lil-nas-x-to-vinteo-gennaei

Ο λόγος για τον Zayn Malik, το πρώην μέλος των One Direction και σύζυγο της Gigi Hadid, η οποία από τότε που έγινε γνωστή δεν έχει χάσει ούτε μία βραδιά, ενώ στο κόκκινο χαλι ήταν πάντα ασυνόδευτη. Με εξαίρεση το 2016, όπου εμφανίστηκε με τον σύντροφό της Zayn, ο οποίος αργότερα έγινε και ο σύζυγός της και πατέρας της κόρης της. Έκτοτε, βέβαια, ο τραγουδιστής δεν έχει εμφανιστεί ξανά και υπάρχει λόγος γι’αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Για την ακρίβεια, δεν έχει λάβει πρόσκληση από την ίδια την οργάνωση και μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί και ποτέ. Αιτία στάθηκε μια συνέντευξη του ίδιου στο περιοδικό GQ, όπου μίλησε για το Met Gala με καθόλου κολακευτικά λόγια. Ερωτηθείς για την εμφάνιση του με την Gigi, ο Zayn είπε: «Πήγα εκεί και κορόιδευα! Είχα ντυθεί σαν τον αγαπημένο μου χαρακτήρα από το Mortal Kombat, τον Jax».

Και πρόσθεσε: «To Met Gala δεν ήταν ποτέ κάτι που ήξερα ιδιαίτερα ή που με εξέφραζε. Ο πρώην στιλίστας μου μου έλεγε ότι είναι πολύ καλό για την εικόνα μου να το κάνω. Και όσο δυνατός και αν είσαι ψυχικά, πάντα μπορούν να σε πείσουν να κάνεις κάποια πράγματα. Τώρα, δεν θα ξαναπήγαινα σε κάτι τέτοιο. Προτιμάω να κάθομαι στο σπίτι μου και να κάνω κάτι παραγωγικό με τον χρόνο μου από το να ντύνομαι με πολύ ακριβά ρούχα και να φωτογραφίζομαι στο κόκκινο χαλί. Όλο αυτό το ναρκισσιστικό ‘κοιτάξτε με, είμαι υπέροχος’, δεν είμαι εγώ».

Και κάπως έτσι του απαγορεύτηκε η είσοδος – όχι ότι τον νοιάζει κιόλας- όπως ακριβώς έχει συμβεί με την Anna Wintour, την Τina Fey, την Gwyneth Paltrow και πολλοί ακόμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)

Φωτογραφία: Shutterstock